Rymden blir snart mindre ensam.

Fort går det inte, det fortsatta arbetet med No Man's Sky. Men när Hello Games den 24 juli släpper nästa patch (heter Next och är den fjärde i ordningen) blir det möjligt att spela det i co-op med vänner. Samma dag släpps spelet också till Xbox One.

Multiplayer öppnar för vänner att spela ihop, men det blir förstås också möjligt att slå sig samman med främlingar man stöter på. Eller att slå dem, för den delen, om man inte är så inne på det där med samarbete. Typ: "Den här rymden är inte stor nog för oss båda."

Den 24 juli lanseras alltså både uppdateringen Next och Xbox One-versionen av No Man's Sky, inklusive alla uppdateringar.

Kunde nog inte sagt det bättre själv. 19/05 @DitroX: Har spekulerat om man ska skaffa No Mans Sky ifall det hamnar på någon trevlig rea för det har ju ändå potential vilket de verkar bygga vidare på :D 19/05 Det har de fixat. Ganska länge sedan. Vet inte när. Fanns dock ett mod "LowFlight" tidigt ute som fixade det. 18/05 No Man's Sky is one of the kind, det är ett speciellt spel med speciell känsla. Men om du är osäker på att skaffa det idag så kan du väl vänta till NEXT och se vad du tycker då. :) 18/05 Kommer ju garanterat testa eftersom jag redan testat. Men kan man flyga fritt på planeterna eller är det fortfarande lika omöjligt att dra ner i marken? 18/05 @DitroX: Har själv inte testat det då jag tappade intresset ganska snabbt efter allt drama men nice att inte alla blev missnöjda :) 18/05 @MrPeters: Okej! Det var inget som jag tyckte ”saknades” när det kom, spelet var som det var och jag spelade som jag själv ville. Jag gjorde det till mitt egna äventyr och gillade vad som erbjöds. Självklart är ju spelet bättre idag med dess alla uppdat... 18/05 @DitroX: Förvånansvärt mycket egentligen. Höll inte så oerhört mycket koll under spelets utveckling men allt eftersom kom fler och fler saker upp som inte var med. Reddit har en fin liten lista på saker som saknades ^^ https://www.reddit.com/r/Games/com... 18/05 Även om du har rätt så rättfärdigar det inte beslutet om att släppa ett spel nästan utan content som knappt innehöll något av det som utlovades från början. Tittar man på steam statistics verkar ju förbättringarna inte ha någon stor verkan på antalet... 18/05 Det är väl bättre att de åtgärdar spelet som folk blev missnöjda med i stället för att släppa ett nytt spel med noll förtroende? De stora uppdateringarna som de har släppt har förbättrat spelet oerhört mycket, vilket har höjt förtroendet. Många utveckla... 18/05
Skicka en rättelse