Du vet att undergången kommer, och du SKA vara förberedd.

"Det skadar aldrig att vara väl förberedd!"
Mr. Prepper ligger helt rätt i tiden. I en skakig omvärld har de som gillar att ta det säkra före det osäkra fått vatten på kvarnarna, och prepper-rörelsen breder ut sig, får fäste utanför de små bubblor av människor som är övertygade att undergången kommer på tisdag klockan 13:55.

Prepping är en i grund och botten ganska sund inställning, så länge det inte går till överdrift. Kunskaper om att klara sig själv är tyvärr som bortblåsta i vårt bubbelplastsamhälle, vilket gör att gemene man gärna ser lite snett på den som faktiskt är "förbered".
Entré Mr. Prepper, ett spel om en paranoid man som är en av de där som VET att undergången är nära, att staten kontrollerar allt, och att det inte går att lita på någon. I detta Fallout Shelter-liknande överlevnads/managementspel måste du bygga en bunker under ditt hus, och utrustade den med allt du behöver för att överleva den stundande katastrofen, och fly landet.

Förutom att tillverka allt från växthus till fordon själv, måste du idka byteshandeln med grannarna och se upp för hemliga polisen, som såklart inte vill att du ska kunna klara dig själv.

Det finns säkert en politisk dimension till allt det här, men den åsido ser Mr Prepper ut att bli ett mysigt litet spel – för oss som gillar att ta det säkra före det osäkra.

Mr Prepper ska släppas under slutet av 2018.

Dayz får ny motor inom kort - utvecklarna kallar det "nästan en omstart"
Battlegrounds - Battle Royal-överlevnad

denna på telefon = direktköp och bästa grejen att multitaska på arbetstid ;) enbart pc = hmmmnjaeee... kommer nog inte sitta på dyrbar speltid på småtimmarna med fallout shelter ultra graph. 20/05 Javisst är det skillnad, främst avseende var man drar gränsen för vad som är värt att förbereda sig för. Tankesättet är dock samma - förbereda sig nu så att man får det bättre senare om något osannolikt skulle hända. 20/05 Det är skillnad på att ha extra pengar och lite mat i frysen mot att bygga en bunker i skogen och ha en "bug out bag" alltid redo för att kunna dra om samhället skulle kollapsa... 20/05 I förrgår drömde jag att jag tappade min halsduk på tbanan. 20/05 @Alienshade: https://objektvision.se/Beskriv/180007822 Framtida hem? :D 19/05 När dom/det kommer/händer så är pengarna på kontot inte jätte värdefulla. Jag har länge drömt om att bo i ett bunker liknande komplex. Som har en hård kärna där man gömmer sig när ev bomber kommer. Och ett system av delar byggnader som går att utveckla... 19/05 Nån på tuben beskrev intrycket ganska bra, fallout shelter med ultra graphics :) 18/05 Det är nog snarare så att de tycker preppandet är sjukt underhållande på nån slags fantasinivå, jag tror knappast de flesta av dom tror att världen kommer gå under imorgon. Men med det sagt, folk preppar nog lite för lite för katastrofer. Om staten gör... 18/05 Jag får erkänna att jag inte begriper hur det förklarar den märkliga liknelsen du gjorde. 18/05 Videon visade bara just farming dock... brist på content? ^^ 18/05
Skicka en rättelse