"Det skadar aldrig att vara väl förberedd!"
Mr. Prepper ligger helt rätt i tiden. I en skakig omvärld har de som gillar att ta det säkra före det osäkra fått vatten på kvarnarna, och prepper-rörelsen breder ut sig, får fäste utanför de små bubblor av människor som är övertygade att undergången kommer på tisdag klockan 13:55.

Prepping är en i grund och botten ganska sund inställning, så länge det inte går till överdrift. Kunskaper om att klara sig själv är tyvärr som bortblåsta i vårt bubbelplastsamhälle, vilket gör att gemene man gärna ser lite snett på den som faktiskt är "förbered".
Entré Mr. Prepper, ett spel om en paranoid man som är en av de där som VET att undergången är nära, att staten kontrollerar allt, och att det inte går att lita på någon. I detta Fallout Shelter-liknande överlevnads/managementspel måste du bygga en bunker under ditt hus, och utrustade den med allt du behöver för att överleva den stundande katastrofen, och fly landet.

Förutom att tillverka allt från växthus till fordon själv, måste du idka byteshandeln med grannarna och se upp för hemliga polisen, som såklart inte vill att du ska kunna klara dig själv.

Det finns säkert en politisk dimension till allt det här, men den åsido ser Mr Prepper ut att bli ett mysigt litet spel – för oss som gillar att ta det säkra före det osäkra.

Mr Prepper ska släppas under slutet av 2018.

Dayz får ny motor inom kort - utvecklarna kallar det "nästan en omstart"
Battlegrounds - Battle Royal-överlevnad