Det viskas om ett hot från havets djup.

The Hungering Deep, den första stora innehållsuppdateringen till Sea of Thieves, har fått ett releasedatum. Den 29 maj lanseras uppdateringen, helt i linje med tidigare löften om premiär denna månad.

Vad expansionen, som är gratis, kommer innehålla är fortfarande höljt i dunkel, men piraten i filmen nedan antyder att det blir någon form av undervattensmonster som hotar ditt skepp. Det har tidigare antytts eller antagits att uppdateringen lägger till nya sätt att kommunicera med andra piratgäng, nya ulocks med mera.

Finns alltid en risk att buggar kommer in när det gäller kod, man kan bara testa så mycket och det finns alltid system som är lite speciella eller uppför sig som man inte hade räknat med som då kan orsaka instabilitet eller krascher. Folk underskattar... 19/05 Det nya skeppet kommer nästa uppdatering om de inte har lyckats pusha det tidigare. Sedan kan säkert ett PR team ha haft ett finger med i det men detta kom från deras egna dev-videos när de går igenom vad som är på gång. 19/05 Var ett tag sen jag spelade sea of thieves nu. Unte för att jag var less på spelet men har varit upptagen med annat och inte haft tid att spela nått spel. Ser fram emot att köra lite igen och som många andra sagt. Man måste köra detta med vänner. Även... 19/05 Tycket det är lite synd att de släppte spelet så tidigt. De har en sjukt robust grund. Några saker kunde dom vart ärliga med. Spelet är Gjort för 2 eller 4 spelare - Gärna folk man känner. Rollspelar aldrig i princip, men i Sea of thieves med 3 polare... 18/05 mhm, precis. Känns lite sådär när det kommer ifrån i princip en AAA studio med AAA pengar att dom inte testar det före istället för att släppa det på direkten för att dom såg nu att fansen/spelarna ville ha dessa funktioner sen release. 18/05 @Godofcheese: Jupp. det gjorde de... Sedan fixade de felet och la in patchen igen. 18/05 @Natrium: Jag sa inte att man inte kan ha roligt och njuta med ett Early Access spel. Påpekar liksom bara att spelet är riktigt barebone och har inte saker som det borde ha haft från början, t.ex. en sak som dom också patchade in nyligen "för någon dag... 18/05 Upp som en sol ner som en pannkaka. Du har bara en chans att göra ett första intryck. Plattidyder, men Rare snälla gör spel med innehåll och spelglädje och gärna för singleplayer. 18/05 Och då är det från ett väldigt optimistiskt pr-team. ser ut att bli ett nytt monster, ett nytt skepp, och diverse småsaker som ett instrument och ännu ett gäng cosmetics. 18/05 Fy satan har jag redan fått ut typ 500 timmar av ett early access spel. Värt var enda öre när jag köpte spelet då ^^ 18/05
Skicka en rättelse