Skrattar hela vägen till banken.

Att Far Cry 5 skulle bli något annan än en succé är svårt att förneka, däremot just hur stort spelet skulle bli var frågan på allas läppar, något som nu står klart. I veckan kunde Ubisoft informera att de drog in skrytsamma 310 miljoner dollar eller cirka 2,7 miljarder kronor på en vecka.

Det gör Far Cry 5 till Ubisofts näststörsta spellansering i företagets historia – strax efter The Division som plockade hem 2,9 miljarder. Vill man jämföra lite mer var det mer än det dubbla av vad Far Cry 4 drog in.

Det jag gillade främst med FC5 var hela konceptet med att vara i en open hillbillie world. Det påminde mig om hemtrakterna med mycket skog, älgar, björnar, knäppgökar, och annat roligt. Storyn var rätt "meh" men själva utforskandet med olika fordon, fly... 22/05 Det var en person som var arg, han är avstängd nu. 21/05 Varför är ni så arga på varandra?! hahaha herrejösses 21/05 Kom inte så långt, men det kan väl inte vara värre än San Andreas? :) 21/05 Fattar inte vad grejen är. Folk vill ha mer av samma, skulle det vara en nyhet? Om jag kunde få spela 1000000 timmar till av Kotors underbara gameplay, I would. Och i Far Cry är det tillräckligt nyskapande i sin egen lilla FPS/OpenWorld/Action-RPG - gen... 21/05 Som jag sa till min kompis innan FC5 släpptes, hoppas det inte är som i FC4 där skriptade saker händer vart annan sekund, rädda gisslan, skjuta konvojer, etc. etc. Jag är rätt säker efter 5:an nu, Far Cry spelen är inget för mig. Fast han har ju rätt... 20/05 Det här sammanfattar i princip alla mina problem med de senaste 4 Far Cry spelen. Jag har inga problem med det, men det känns fruktansvärt tjatigt och det är väldigt lite som får mig att vilja spela vidare. Det senaste jag faktiskt spelade helt igenom... 20/05 För mig var det lite för repetitivt och jag känner inte att det finns någon riktigt drivkraft i det. Redan 2 timmar in i spelet så kände jag att jag började tråka ur lite. Nu 20 timmar in så har det inte blivit bättre. Jag tycker dock inte spelet suger... 20/05 Förutom den i särklass sämsta helikopter-fysiken (flygplanen är väl ingen höjdare heller iofs), så var det ett riktigt bra lir. Skoj coop, välgjort, bra story osv. Det är synd att spelet blir så tråkigt efter man klarat det bara, alla random fiender man... 20/05 Gissar på att de flesta köpare bor i Montana. xD 20/05
Skicka en rättelse