Bekräftar Kojima "väldigt diskret".

I en serie inte-så-diskreta-tweets har nu Hideo Kojima avslöjat att han tänker visa upp mer från Death Stranding under årets E3-mässa. I en av tweetsen visar han ett Premiere-projekt med namnet ”E3-trailer…” och i en annan inuti projektet där det står ”A Hideo Kojima Game” med samma titelnamn.

Därefter skriver han bara rakt ut att han nu sitter och arbetar på den medan han hedrar Joy Division-sångaren Ian Curtis.

För er som är intresserade så finns det en djup analys på den senaste Death Stranding trailern från 2017. 1h och 21 minuter lång, men väldigt värt att titta in då massa saker verkar stämma in på hur det verkligen ligger till, och det låter fantastiskt.... 20/05 @Sillgam: Verkligen inte intressant för fem öre att få se något nytt ( karaktär/miljö ) av ett spel som är rätt efterlängtat. Helt. Ointressant. Trailers är värdelöst. 20/05 @eld: Må vara att förrenderad är fel ordval, men poängen är mer att det är en trailer där inget spelmässigt visas. Helt ointressant alltså. 20/05 youtube.com/watch?v=AS1WbrNspUw Kojima hade minsann ingen enkel och lätt uppväxt. 20/05 Jag hade inte hört dessa låtar. Spännande hur Ludwig Forsell fortsätter leverera nydanande och emotionellt superladdade soundtracks. youtube.com/watch?v=plLtfIyQ37w youtube.com/watch?v=JCiSblz0hao 20/05 Gameplay Gameplay Gameplay! :D 20/05 Ja en gameplay-trailer hade ju varit nice. 20/05 Detta spel har varit på min radar under lång tid. Jag vet, är nästan helt säker på att det kommer bli en "stor" grej och i och med att det är så annorlunda och Hideo jobbar med det, så tror jag helhjärtat på detta projekt. Ser fram emot mer glimtar av... 20/05 Ok ok, fel ordval av mig. Hans trailers brukar nog vara gjorda i spelmotorn för de aktuella spelet. Min poäng var att vi får ännu en trailer helt utan någon form av gameplay. :) 20/05 Death Stranding trailern gjordes i spelmotorn och är inte förrenderad. 20/05
Skicka en rättelse