Det är dags igen för våran veckovisa stream. Den här gången skevar schemat lite, så vi kör på torsdag istället för sedvanlig onsdag. Detta på grund av heta spelresor (Metro Exodus! BF V!), som ni får se resultatet av på sajten senare.

Från era nomineringar i den officiella tråden har vi kunnat utröna att ni är sugna på att se något av dessa spel. Många återkommande nomineringar, se till att gräva fram något nytt till nästa vecka!

Rösta, så ses vi på torsdag, 13:00!

Holdfast: Nations at war är en multiplayer-shooter där man, i teorin, idkar krig i fina led precis som innan 1900-talet kom och förstörde allt. Vi säger "i teorin", eftersom mycket dråpliga scener gärna uppstår då okända ska försöka göra något organiserat online.
Holdfast på Steam

I Raft spelar man med andra för att överleva på öppna havet. Samla drivved och annat skräp för att bygga en flotte. Och håll samtidigt utkik efter farligheter som lurar under ytan.
Raft på Steam

Midair
Jetpack-shooter i scifi-värld.
Midair på Steam

Tooth and Tail
Snabba realtidsstrategin Tooth and Tail bjussar på eldkastande vildsvin, gasskjutande skunkar, ugglor och rådisar. Basbyggande och fighter i annorlunda setting
Tooth and Tail på Steam

Grim Dawn
RPG i en apokalyptisk fantasyvärld. Undergången är nära och järn är värt mer än guld.
Grim Dawn på Steam