Flera Respawn-avhoppare återvänder.

Vi har knappt hunnit klämma på Call of Duty: Black Ops 4 innan det första ryktet om 2019 års CoD-spel slår ner. Det gör gällande att nästa års spel blir Call of Duty: Modern Warfare 4 och att Infinity Ward sköter kodandet.

Det intressanta är att hela åtta personer lämnat Respawn och gått till Infinity Ward. Ett antal av dessa var på Infinity Ward men lämnade företaget vid den stora konflikten 2010 för att starta just Respawn. Varför de återvänder kollektivt nu är okänt, men den som gillar att spekulera har inte missat det faktum att EA köpte Respawn i slutet av förra året. Spekulation, som sagt – inget bekräftat.

Call of Duty: Ghosts är inte seriens största stund.

Enligt ryktet, som publiceras av Gaming Intel och Charlie Intel, får Modern Warfare 4 en singleplayerkampanj, multiplayer och ett zombieläge. Ett hederligt gammalt CoD, alltså, även om det också ska ha förts diskussioner kring ett battle royale-läge (som ingår i Black Ops 4).

2011 års Modern Warfare 3 är den senaste delen i underserien. Därefter har Infinity Ward gjort CoD: Ghosts och CoD: Infinite Warfare, två av CoD-seriens svalast mottagna titlar. Å andra sidan har de också gjort originalspelet och det första, fantastiska Modern Warfare.

2019 års Call of Duty-spel lär avtäckas officiellt först i början av 2019. Innan dess väntar Black Ops 4, som har världspremiär den 12 oktober.

Det var väl relativt samma personer hos Dice som utvecklade BF3? Och vi såg väl alla vad det blev början på: *host* MTX? Jag vill hoppas på det bästa men titta bara på Rare's senaste skapelser. Gammalt gäng kanske har samma härliga gemensamma vision men... 22/05 Lirar inte några renodlade Blizzard spel som UberWatch, StarCraft 2, WarCraft 3 osv. Bara Call of Duty i single player och zombie mode. Förstår ju att de vill tjäna mer pengar o bara sälja via sin egna launcher men tycker det är så synd. Personligen är... 21/05 Inget bra cod på pc har ju släppts sedan 2008, Cod ww2 var ju ett litet försök men ändå rätt tamt. 21/05 Låter väl ganska troligt att det blir det, om det nu går bra för det som kommer nu på battlenet? Konstigt att inte folk klagar på att _alla_ blizzardspel bara kommer på battlenet. 21/05 @Dreijer: Menade något som liknar Modern Warfare 1, men visst har du rätt att det är många remakes osv. Folk har väl helt enkelt slut på idéer känns det som? 21/05 Vad menar du nu? Jag tycker att det är tvärt om, känns som att alla har drabbats av nostalgi-feber. Det är remakes, remasters, reboots. 21/05 Inte fel om vi går tillbaka till gamla skolan för en gångs skull. 21/05 För alla som gillar den äldre skolans CoD kan jag tipsa om att testa Ironsight. F2P multiplayer-shooter som mer eller mindre känns som gamla MW rakt av. Spelet dras just nu med rätt skräpig net code tyvärr, men annars tycker jag det är ett riktigt kul... 21/05 Tvärtom va? Konkurrens driver ned priserna och driver på innovation. Case in point: Intel. 21/05 @gh0glund: Monopol är bättre för oss konsumenter. 21/05
Skicka en rättelse