Treyarch siktar på att bli den nya kungen.

Vi har ännu inte sett en sekund av det bekräftade Battle Royale-läget i Call of Duty: Black Ops 4. Treyarch är ändå övertygade (så klart) om att de kommer kunna göra bättre Battle Royale än genrekungarna Battlegrounds och Fortnite. Matt Scronce, game designer, berättar för Finder:

Vi skulle inte göra det om vi inte trodde att vi kunde göra det bäst och bättre än alla andra. Vi har tio års erfarenhet, vi har den bästa vapenhanteringen, det bästa rörelseschemat. Vi är inte så oroliga. Ärligt talat är vår enda "oro" att göra det här spelet så jäkla kul som möjligt!

Scronce tillägger också att det finns plats för flera titlar av samma snitt.

Folk frågar ibland: 'Hur ska Battlefield och CoD existera i samma bransch'. Och det gör vi. Vad vi ska göra är något annorlunda. Somliga spelare kommer röra sig mot oss medan andra rör sig mot andra spel.

Skicka en rättelse
CoD alltså. Mycket snack, men har aldrig vart så bra som deras första spel. Tycker det inte hör till BR att man ska springa runt med massa perks osv. Ska handla om att överleva och skrapa ihop det mesta och bästa av det som går att hitta. Men, som vanli... 23/05 Squad! https://store.steampowered.com/app/393380/Squad/ 23/05 https://www.eurogamer.net/articles/2018-05-22-call-of-duty-youtuber-uses-maths-to-work-out-the-size-of-the-black-ops-4-battle-royale-map om man vill veta hur stor karta, typ, blir 23/05 @Jozo: så är det när man inte vet vaf man sysslar med :) Jag tror varför battleroyal är populärt just nu är ayt det går fort och tar slut. En 40min runda i battleroyal spel jämfört med en 40 minuter counquest i battlefield känns som br spelet är snabbar... 22/05 BR är bland det tråkigaste jag någonsin har spelat! Det är inte roligt att springa omkring och kolla ner i marken i 20 minuter för att hitta utrustning, för att sedan kanske möta 1-5 st motståndare... 22/05 Så länge de inte släpper Battle Royale-delen gratis lär det bli uppförsbacke. 22/05 Är ju inte ett högt berg att bestiga. 22/05 The more the merrier! Hoppas att det blir bra! Svårt att se dem knäcka spelglädjen från Fortnite dock 🙂 22/05 Att göra det bättre lär ju inte vara några svårigheter, alla alternativ just nu känns ju som lågbudgetskräp. Lite Activision-guld och genren kanske blir intressant igen. 22/05 Vi kallade det King of the Hill, sedan la någon till att banan krymper ibland. 22/05