I plural.

Battlefield V avtäcktes via en live-stream för en timme sedan, och samtidigt smög man ut beskedet att det släpps den 19 oktober. Men Dice och EA vore inte Dice och EA om det rörde sig om datum i singular.

Spelet släpps olika dagar beroende på version, så för tydlighetens skull benar vi ut vad som gäller. Så här är är det:

  • 11 oktober släpps EA Access-versionen av Battlefield V

  • 16 oktober släpps Deluxe Edition

  • 19 oktober släpps standardversionen

I detta nu publicerar Calle Johansson-Sundelius sina första intryck från spelet - dagsfärska från en mässa i London. Där hittar du drösvis med information om nya healing-systemet, varför squads är viktigare än någonsin och fantastiska möjligheter att rasera omgivningen.

Vadå "egentligen är PC-exklusivt"? Jag finner det väldigt lustigt att du som konsument ska sitta där och avgöra den saken. Ja, spelen har en gång i tiden varit exklusiva till PC av många skäl men det är nog dags att sluta låtsas att det är tidigt 2000... 24/05 Det är inte det minsta skevt när vinsten är viktigare än att släppa riktigt bra spel. Jag är inte dummare än att jag förstår att de är toppstyrda av EA med målet att tilltala så många som möjligt, fördummat och förenklat åt konsolspelarna. och det är... 24/05 @PrinceToadstool: OK. "MUH GIB ME PC GAME NOW OR ELSE REEEEEEEEE" Det finns mängder av bra utvecklar till PC, no shit, men vi har att göra med EA som är extremt pengakåta, så vad förväntar du dig egentligen? 24/05 De gjorde svinbra pc-spel för 10-15 år sen. Hur många år till måste de betala priset för det innan de har rätt att göra de spel de själva vill? Jag tänker så här: Dices åtagande mot oss köpare är att ge oss bra spel. Det har de gjort (BF1942, BF2, BC,... 24/05 Det är lyckligtvis inte alla utvecklare som bara är ute efter att maximera företagets vinst. Många har en passion för spel och gör därför riktigt bra PC-spel. 24/05 Dice har pissat på oss pc-spelare, som är orsaken till att de ens blev så stora som de är, i många många år. 24/05 Behöver väl inte ha med "förtur" eller "exklusivitet" att göra. Du får det att låta som att det är en skyldighet att ge dig spelet före andra för att du identifierar det som exklusivt till PC. Förtur kan jag förstå om man ger till sina kunder som betala... 24/05 @edgren: Förstår inte hur ni orkar klaga hela tiden när det gäller PC och konsol. Varför? Jo, för att marknaden är betydligt större när det gäller konsol. PC har idag en ganska medioker och liten krets spelare jämfört med då Battlefield samt GTA började... 24/05 Jag som var för snabb med att läsa din kommentar. Mer korrekt svar: Battlefield-serien började med Codename Eagle till PC. Sen kom Battlefield 1942 till PC. Därefter Battlefield 2... till PC. Med det sagt, serien är ursprungligen en PC-exklusiv spelseri... 24/05 Att en plattform får en artificiell förtur? Tycker det är ett rätt stort problem själv om jag ska vara helt ärlig. 24/05
Skicka en rättelse