I veckan så släpptes battle royale-spelet H1Z1 på PlayStation 4 i form av en öppen beta. Det innebär att spelet just nu inte har alla funktioner du kanske letar efter i spelet.

Det som många vill ha är möjligheten att spela tillsammans med en kompis. Bland menyvalen så finns Duos men det går inte att välja just nu. Det ska vara så eftersom utvecklarna just nu kämpar för fullt att få rätt på servrarna så de kan hantera den stora mängden spelare som just nu spelar detta spel.

Men spelets utvecklare har sagt att Duos kommer göras tillgängligt senare i veckan och eftersom veckan börjar närma sig sitt slut så bör det ju inte dröja allt för länge.

“With today’s Open Beta launch, Solos, Fives, and Combat Training will be unlocked for play all day, with Duos to unlock later this week once we’ve implemented and tested additional performance improvements. We’ll need your help once Duos unlocks to let us know your results!”

Som mest har runt 200 000 samtidiga spelare spelat H1Z1 på PlayStation 4. Det är inte helt illa och visar att PlayStation 4-ägare är sugna för en Battle Royale-upplevelse som inte är Fortnite.