Men problem tynger ner släppet.

Det verkar som om något har fått Bandai Namco att peta ut remastern av Dark Souls på Steam, en dag för tidigt. From Software-spelet skulle egentligen ha släppts imorgon, men redan nu ligger det där.

Wccftech rapporterar också att spelarrecensionerna är en blandad kompott, och flera kritiserar det för brist på nytt innehåll. Det verkar också som att det är hackers som är orsaken till dessa recensioner. Spelet är enligt Wcctech “fyllt av hackare” och en del av dem gör så att legitima spelare blir bannade.

Har du laddat ner spelet? Rapportera gärna i kommentarsfältet om dina upplevelser!
DS:R släpps även till Xbox One, Playstaion 4 och Switch

Vår recension av DS:R!
Se oss dö i Dark Souls: Remastered
Bekräftat: Dark Souls Remastered till Switch

Idag har jag bara PC så det är mus/tgb som gäller. Eller en gamepad om det rekommenderas, någonstans i "sladdlådan" vet jag att det ligger en och skräpar :D 24/05 Om du spelar på konsoll, så kan du köpa Dark Souls Remaster, med PC versionen så borde du nog vänta ett bra tag innan dom får tummen ur röven och fixar detta. Dark Souls 3 är dock ett säkrare köp om du gamear på PC, också om du inte tycker om att spela... 24/05 Om jag aldrig spelat Dark Souls, eller någon uppföljare eller spinoff, vore detta ett bra köp eller vänta tills uppdateringar/fixar? Har endast spelat Demons Souls villet jag gillade en gång i tiden. 24/05 o lalala låter som ett spel man vill köpa o sen bli bannad pga fuskare online ? wtf... det där får dom fan fixa ju! 24/05 Kanske skulle ha varit bra att ha haft en network test för pc? no? okay then. Dom bryr sig inte för fem öre om PC versionen, det borde också vara en gratis upgrade för att dom tar bort gamla prepare to die edition och i princip dödar de gamla servrarna. 24/05 Absolut, det borde varit gratis till PC + en ursäkt från From Software med tanke på hur kass original releasen på PC var. ... sen läser man lite Steam recensioner på den nya versionen och ser att dom inte fixat de mest enkla sakerna. Folk blir till exem... 24/05 Verkar enbart vara värt på konsol eller om man inte har lirat det på PC än (eftersom det inte längre går att köpa Prepare to Die Edition (på Steam iaf)). Man kan hålla med om en del recensioner där man skriver att man är van vid att sådana ändringar bor... 24/05
Skicka en rättelse