Köp dig kosmetiska förändringar med verkliga pengar.

Enligt sajten Polygon har EA bekräftat att nya Battlefield kommer att innehålla två olika valutor som spelarna kan använda sig av. En valuta erhåller man genom vanligt spelande. Den andra, en premiumvaluta, kan köpas med riktiga pengar.

Den används sedan för att skaffa sig de kosmetiska tillägg (ansiktsmålningar, hattar, vapenskins etc) som det varit en del kontrovers kring sedan släppet av releasetrailern.

Vad valutan man tjänar in på vanligt spelande används till, är inte klarlagt i skrivande stund.

Allt du behöver veta om Battlefield V
Första Battlefield V-intrycken - squads är allt

Oj var jag så känd nice tack :) Made my day 11/07 Idiot-kommentaren var lite onödig, då jag inte känner dig överhuvudtaget så vet jag inte mer än vad du skrivit här och nu; vilket gav mig intrycket att du bara ville se världen(för EA) brinna för ingen annan anledning än destruktionens skull. Jag förstå... 13/06 Eftersom jag skriver om dem har jag ett intresse för vad de gör. Min önskan är att det ska gå åt helvete på riktigt för EA så att ledningen byts ut och vi får en pånyttfödelse. Ett företag som bryr sig mer än att lägga till en siffra på sina sportspel.... 13/06 Jag tycker själv att jag också tillhör en "old-school" modell som du beskriver det. Växte upp med Quake, Half-life, Battlefield 1942, Age of Empires och dem första spelen i dessa serier. Även då släpptes det expansioner till spelen, även dessa frivillig... 05/06 Jag tycker det var helt rätt beslut av EA/DICE. Bra jobbat! :) 29/05 Jag kanske tillhör en old-school generation (som tydligen blir allt mer ovanlig) när det gäller spel, men betalar man >60$ så ska i princip allt ingå. Det som nu händer i de stora spelbolagen är att man försöker göra vartenda spel till en affärsmodell... 29/05 @cyprus: Varför är detta ett problem om det är frivilligt? Westie släppte nyligen en video som sprider mer ljus på det hela, valutan som du köper med mictrotransactioner och riktiga pengar används bara till kosmetiska prylar. Den andra valutan fungerar... 28/05 Ser inte detta som något bra alls. Trött på MT, DLC & PTW. Lämande åt "F2P"-skräp. Ej förvånad dock. 27/05 Intressant inlägg, dock håller jag faktiskt inte med. Du säger att jag "verkar förmoda" - du har ingen aning om vad jag "förmodar" och i detta fallet har du fel. De tog bort premium och inga DLC behöva köpas - jag tyckte detta var en trevlig nyhet åtmin... 27/05 WW2? DICE lär ju ha tittat på "Fortnite" som drar in massa cash på "kosmetika"..... Dom måste ju hitta på massa detaljer om utseende etc för att kunna implementera det i WW2 för att dra in pengar. Därför kommer spelet troligen inte heller vara en "exakt... 27/05
Skicka en rättelse