Telltale vill experimentera med uppföljaren.

Har du sett fram emot fortsättningen på spelet som baseras på serietidningarna Fables av Bill Willingham? Då får du vänta ett tag till. Telltale Games uppger i ett nyhetsinlägg att The Wolf Among us 2 kommer missa sitt ursprungliga datum som var satt till den senare hälften av 2018. Nu kommer säsongsuppföljaren i stället att lanseras någon gång under 2019.

Förseningen sägs bero på förändringar i företagets struktur sedan spelet först utannonserades. Det var i november förra året som vi först hörde att Telltale skulle sparka omkring 25 % av sin personal, något som oundvikligen skulle leda till en lägre produktionstakt från företaget.

Telltale Games meddelare vidare att de använda den extra tiden till att finslipa upplevelsen och även experimentera med "nya sätt att berätta sina historier på". Vad det utmynnar i får vi sannolikt reda på först under 2019.

Absolut. Telltale är extremt duktiga på att förmedla en historia. Älskar Wolves amongst us och Batman. Två riktigt bra spel. 28/05 Ja, man kan vrida och vända på det där en del. För mig personligen ser jag inte det som ett problem, eftersom spelen riktar sig på story och olika världar räcker det gott och väl för min del. Även om gameplay är väldigt lik inbördes blir det väldigt oli... 28/05 Trodde det här fått yxan! Kul att det lever! 27/05 Mmm... Funderar på hur smart det är... Spelen är ju spelmekaniskt lika varandra, stilmässigt likaså, men samtidigt finns det ju titlar som lockar mer än andra för oss non-believers och titlar som är mer för specialintressen. Själv är jag t.ex. rent allm... 26/05 Sjukt tråkigt, känns som om de behöver byta modell lite. Problemet med dessa episodbaserade släpp är att man inte heller vill släppa säsonger av olika spel samtidigt då det kan påverka inbördes försäljning. Precis som alla andra gör med vanliga spelsläp... 26/05 Telltale har tyvärr hamnat i en ond cirkel där deras formel gått till på detta sättet... En säsong av X -> Skjuter upp säsong 2 för att fokusera på titel Z - > Säsong av Z -> Skjuter upp Z för fokus på titel X - > Repeat. I slutändan har de fem-sex titl... 26/05 Har faktiskt inte kört de senare spelen. Har kvar Batman, GoT, Borderlands, Minecraft, TWD S03, och säkert något mer. Tråkigt att höra att man/du upplever det så. Då blir jag också lite (men bara lite) gladare av att de skjuter upp spelet. Detta är/var... 26/05 åh ska det komma en 2:a på detta spel? fan vad roligt! jag gillade detta spel! :) 26/05 Jag tror man gör rätt här då Telltale behöver förändra något i sin ”formel” då det känns lite som man kört copy/paste på de senaste spelen. Wolf among us är definitivt lite helig och man vill nog undvika att göra det till ännu ett mediokert spel. 26/05 Indeed! Ett av spelen jag ser mest fram emot. 26/05
Skicka en rättelse