Inte helt originellt namn kanske.

I dag offentliggjordes spelet World War 3 som är ett flerspelarfokuserat FPS-spel som utspelar sig i tredje världskriget. Utvecklarna säger att spelets fokus kommer ligga på verklighetstrogen modern krigsföring där det krävs samarbete och noggrann taktisk planering för att lyckas.

De vill också försöka leverera en autentisk upplevelse. För att lyckas med det har utvecklarna anlitat flertalet militära experter (GROM, SAS, SEALs, etc.) och företag som sysslar med krig.

Spelare kommer kunna välja soldater från arméer från hela världen. Striderna kommer ske både till fots och i fordon på slagfältsplatser som Warszawa, Moskva och Berlin.

Spelet utvecklas i Unreal Engine 4 av polska The Farm 51 som tidigare gjort spel som Painkiller: Hell & Damnation, NecroVisioN och nu senaste Get Even.

Det är för tillfället oklart när World War 3 ska släppas.

Nu är jag så långt ifrån den känsliga typen man kan komma, men jag måste ändå säga att det var ett jävligt osmakligt namn. Så svårt kan det inte vara att namnge sitt spel. 27/05 Verkar inte som att något av spelen som det tipsas om finns till PS4, jag har PC också men min kompis som också skulle vilja hitta nåt sånt spel har bara PS4 tyvärr. Och våra invändningar trogna så är det inte för att vi skulle nödvändigtvis lagsamarbet... 26/05 @Witchfinder: Insurgency är helt perfekt för att spela ensam. ArmA och squad är knappt kul utan lagarbete imo. 26/05 Arma3, Squad Båda kan spelas lite som man vill, sålänge man inte aktivt förstör för sitt lag så brukar de flesta inte bry sig om du vill köra ensamvarg. Försök åtminstone haka på vad ditt lag gör och allt brukar lösa sig, även utan det hittepå kommandos... 26/05 Du behöver ärligt talat inte oroa dig för det i Battlefield. Det är så mycket kaos ändå så det är ingen som märker om du klantar till det ibland. Annars är det bara att spawna på din squad, skjut fienderna, och gå dit din squad leader markerar i HUD:en... 26/05 Kan bli bra som fan. Necrovision var en riktig sleeper hit tyckte jag. Påminde mig om de gamla goda FPS-spelen från 90-talet. 26/05 Jag tycker ju att BF och CoD är betydligt enklare att köra solo och utan mic än Red Orchestra 2/Rising Storm. 26/05 De vill också försöka leverera en autentisk upplevelse. För att lyckas med det har utvecklarna anlitat flertalet militära experter (GROM, SAS, SEALs, etc.) och företag som sysslar med krig. Sådant kan man aldrig lita på, det är ofta bara snack. 26/05 Red Orchestra 2/Rising Storm. 26/05 Men jag har inga kompisar. 26/05
Skicka en rättelse