Fortlöpande buggfixar på väg till populära apokalypssimulatorn.

Aaron Greenberg har alla anledningar att vara nöjd med försäljningen av postapokalypssimulatorn State of Decay 2. I ett nyhetsinlägg på Xbox Wire låter han meddela att över en miljon spelare redan hunnit registrera sig för en resa till den ogästvänliga världen fylld till bredden av zombier.

Since Early Access for the Ultimate Edition on May 18 and the global release of the Standard Edition on May 22, we have had over a million survivors across the globe playing and creating their own zombie survival story. Throughout launch, there have been over six million combined hours of State of Decay 2 gameplay, and we’ve watched nearly 3.5M hours of gameplay across Mixer, Twitch and YouTube Gaming from over 41,000 unique broadcasts.

I samma andetag passar Aaron Greenberg även på att erkänna spelets många problem i form av otaliga buggar och andra tekniska huvudbry, något som vi också tog upp i vår recension. State of Decay 2 kommer därför att få buggfixar fortlöpande, vilket vi såklart hoppas kan leda till en mer stabil upplevelse i det långa loppet.

Det hade var +2 miljoner om det fungerat på Win7. Men men, their loss. 29/05 Coolt! Håll koll på dina medlemar bara så dom inte får totalt tokspel som mina fick, lol! Dom blev så "nervösa" att dom gick på som projektiler i huset här, lol! Z´sen kom ju inte in? Vissa av dom valde då att klättra ut för att få sig en "good fight",... 28/05 @lackis: jag kom på det i efterhand haha, tack för tips. Som du själv säger blev det redigt med lugn och ro. Njuter som fasen nu, speciellt när jag hittade artillery outpost, grenade launcher och en militär pickup. Insane!!! 28/05 Kul att ta del av din sammanfattning. Måste bara säga något här: Jag har gjort precis som du med "bilar", som skydd. Just nu, för 5 minuter sedan fixade jag min fjärde bil (4 grindar till gården). Tänkte att jag får väl flytta en när jag ska ut/in då.... 27/05 Bra! Hoppas dom säljer minst 10 miljoner kopior. Var man/kvinna bör köpa detta. 27/05 Men det första State of Decay spelet var ju också från MicroSoft som ändå kom till Steam senare. Även Quantum Break kom till Steam senare. Jag vill helst av allt ha alla spel samlade i mitt bibliotek på Steam som är min #1 källa/plattform för spel. Avsk... 27/05 Spelet är ungefär vad jag hade förväntat mig och har faktiskt riktigt kul när jag spelar, även om jag tycker att ens grannar gnäller lite för frekvent om hjälp. Till folk som gnäller över att spelet inte möjligtvis håller AAA-kvalité så kan man tillägga... 27/05 X-ney on the Windows-store-ey. Tråkigt att de skippar Steam. 27/05 @the_o: gamepass räknades inte för antal sålda kopior. För antal spelare så räknades gamepass användarna 27/05 @Halvars90: Lite osäker på vad du menar med det. Buggarna? Jag har spelat ca 20h nu och råkat ut för exakt 2 buggar. Ingen av dem gamebreaking.. Den ena var en dörr som stod öppen men i själva verket var stängd, ett klick extra på x åtgärdade det. Sen... 27/05
Skicka en rättelse