Sannolikt ett resultat av att Nintendo Switch blivit hackad.

Det var inte så längesedan vi först fick höra talas om Nintendo Switch blivit hackad – något som närmast oundvikligen leder till piratkopierade spel och fusk online. Medan vi ännu inte sett något vad gäller den första punkten så verkar det som att det Nintendos populära onlineshooter Splatoon 2 till viss del invaderats av fuskare.

Flera spelare online har uppmärksammat motståndare med överdrivet kraftiga vapen, eller spelare som kunnat göra sig osynliga och odödliga. Det finns emellertid en funktion i Nintendos online-app där spelare kan rapportera fusk, men det är än så länge oklart vilka åtgärder Nintendo skulle kunna vidta för att sätta stopp för beteendet.

@lackis: Nu har AI:n börjat lära sig att skratta också :/ ... 29/05 Allt som har med online och Nintendo är bara så dåligt att man undrar hur fan det ens är möjligt. Ska inte ens gå in på hur korkat system Splatoon 2 lider av när man spelar (försöker spel) med vänner. 28/05 @lackis: https://media.giphy.com/media/l3q2K5jinAlChoCLS/200w.gif 28/05 Man tycker ju att åtminstone ett grundläggande antifusksystem skulle vara inlagt i alla onlinetitlar från ett så stort företag som Nintendo, men å andra sidan har de aldrig varit särskilt duktiga på nånting som kräver en Internetanslutning. Tänkte fakti... 28/05 Att det finns folk som ens fuskar i detta spel. Lär ju knappast vara den största målgruppen för spelet som står för fuskandet 28/05 Trist att tråden gick OT. Det som är mer häpnadsväckande är ju hur idiotiskt dåligt spelet är kodat. Det finns alltså varken en serverarkitektur eller något anti cheat. Det räcker alltså med att modifiera sin klient, så att min switch säger att min kara... 28/05 lackis känns som en ai som provar sina vingar i ett kommentarsfält. 28/05 Det var som fan! Ja!, vi använder ju språket strikt blankt, inte ungefärligt eller beskrivande. Ta t.ex. "Fabler". Som faktiskt är faktabaserade sanningar om vad som hänt. Sköldpaddan pratade faktiskt med haren om en sprinttävling i verkligheten. Haren... 28/05 Brickad innebär att den har samma funktionalitet som en tegelsten 27/05 Hahaha!Tror du är något på spåret här, lol! Fyyyy! En av alla mina "förmågor" antar jag. 27/05
Skicka en rättelse