1,4 GB tunga Hungering Deep-patchen är här.

Som utlovat: idag får Sea of Thieves en hel skattkista med nytt innehåll. Det återstår att se huruvida Rares sjörövarröjiga co-op-titel blir ett "Men! Såhär bra skulle det ju ha varit vid releasen"-spel men patchen Hungering Deep kanske är en bra början. På officiella sajten finns lite att fördjupa sig i om innehållet men för bekvämlighetens skull kör vi en TL;DR-version.

Alltsammans väger in på cirka 1,4 GB och ger oss en tidsbegränsad kampanj, The Hungering Deep. Besök den nya Bilge Rat-gruppen för att ta reda på mer om denna. Dessa kommer också bli nyckeln för att öppna dörren till andra tidsbegränsade events framöver. Dessutom:

  • New Threat! Such a monstrous peril won’t be easily vanquished. The risk of encountering it out at sea will live on.

  • Drums! On the Sea of Thieves, it pays to bang your own drum. Pirate percussionists can let loose with this new instrument and play shanties with a bit more impact.

  • Speaking Trumpets! All that drumming drowning out your orders? Use the new speaking trumpet to be heard at a distance and find other crews on the same voyage.

  • Flags! Discover a new way to signal your intentions to other crews. Forge new friendships, or find new foes...

  • Tattoos and Scars! The Hungering Deep expands the vanity chest: choose your tattoos and scars to tell your own pirate story

Ja PUGs ger väldigt blandade upplevelser, iaf om man gör dem genom spelet men man har bättre chanser att hitta bra folk om man kör genom Sea Of Thieves officiella slack kanal eller deras klubb på Xbox appen där man kan söka efter likasinnade personer i... 30/05 Tekniskt sätt så har energi även massa (E=MC^2) Så ja information väger faktiskt också något ;) 30/05 Småkollar nyheter kring SoT för att se vad som händer med det och om det någonsin blir värt att skaffa det (hittills, NOPE). Enda anledningen till att jag ens lägger en kommentar är till nyheten och dess info. 1.4gb TUNGA uppdatering.....? Sen när blev... 30/05 @Threezool: Senaste gången jag provade spela SOT i PUG (blir så utan kompisar som spelar) så loggade en kille på, var missnöjd med dåvarande uppdrag och hämtade en krutdurk och sänkte skeppet. Blev av med allt jag samlat på mig. Så nej, SOT är ett SP... 30/05 Hade en sjukt rolig runda igår där jag och min bror precis hade gjort klart uppdraget och spawnade in i en ny server. Vi seglade till där man ska spawna bossen för att se om det är någon som är sugen på att dra igång eventet. Såg en galleon där med sege... 30/05 Dka bli kul att prova 30/05 https://youtu.be/iRAipt90En0?t=11m5s Varning för Spoilers 29/05 Ett monster, trummor, megafon och ett gäng cosmetics. Fast nu kan vi fira med att sea of thieves har 4 olika monster istället för 3! 29/05 Kör det via det dära xbox live pass thingy grejjen. 100kr i månaden så kan du spela det (och andra spel). Om du är som de flesta andra är spelet kul i 20-30-40-50h sisådär, sedan meh. Vilket en gamer lätt hinner på en månad. Sedan bara cancela nästa mån... 29/05 Så. Värt att köpa om man hittar det för typ 330 kr? Ger det ett försök :) 29/05
Skicka en rättelse