Modern warfa... förlåt, modern krigsföring som luktar lite Battlefield.

World War 3 är lagbaserat multiplayerkrigande på pc. Häromdagen fick vi en första teaser-trailer, vilken nu följs upp av en trailer med lite mer innehåll.

Den berättar om krigsföring med nutida vapen i stadsmiljö, och ni puritaner kan glädja er åt att vapen, fordon och annat ser autentiskt ut. Man strider med en kombination av fotsoldater, beväpnade fordon och drönare, och lagsamarbete spelare en stor roll, enligt pressreeleasen. Tankarna går osökt till nutida Battlefield-spel, men det hela kryddas med någon form av battle royale-spelläge. Förstås.

World War 3’s Warzone game mode features large-scale combined arms battles with infantry, armored vehicles and drones; its Recon mode features a fresh approach to the battle royale genre. Strong teamplay, national armed forces, real locations, full body awareness, and a versatile customization system all contribute to the authenticity of the modern combat experience enhanced by other essential elements such as a robust ballistic system, advanced armors and life-like weapons. Produced in cooperation with military R&D centers and consultants, World War 3 shows the consequences of every battle in the context of a global war campaign on a strategic war map.

World War 3 ska släppas på Steam som early access någon gång 2018 - då vet vi hur väl utvecklarna lyckas.

Tror inte heller någon skulle klaga på det. Men det är inte alls ovanligt med kvinnliga soldater idag så då borde det vara "historiskt(?) korrekt" att ha kvinnliga soldater i just detta spel. Frågan är om de finns med i spelet... och varför ingen verkar... 31/05 Man såg ju i alla fall ungefär vad som är att väntas. Till exempel plate carriers med simulerade plattor i sig. Verkar betydligt mer lovande än Battlefield V. Tror ingen skulle klaga på det. Dock fullt förståeligt att folk grinar över den larviga skohor... 31/05 Kul, kan det vara spelet jag hoppades att BFV skulle bli. 30/05 Förstör nu inte spelet med kvinnliga soldater, min spåkula säger att det inte finns kvinnliga soldater i framtiden. /s 30/05 Denna trailer var väldigt lovande. Kan behövas ett bra copy paste på BF konceptet. Ska bli spännande att följa 30/05 Du har en poäng och med tanke på att det är en ny liten Polskt studio, men jag minns att Techland överraskade med Dying Light och levererade ett riktigt snyggt spel (på den tiden). 30/05 Man had ju lätt kunna tro att detta var en bf-trailer. Om nu det inte hade visats upp förra veckan. 30/05 @eddie the eagle: Dålig jämförelse med COD då de i sin tur är en av genrens/branschens svagare titlar grafiskt sett :D... But I get ur point. :) 30/05 Vart fan är brudarna :) 30/05 Det är lite för att Battlefield är ett av de snyggaste spelen som finns på marknaden, det är inte många som kan konkurrera mot EA's finansiella muskler och Frostbite-motorn. Jag tycker personligen att den här grafiken ligger ungefär på något av de lite... 30/05
Skicka en rättelse