"Jag tror inte att ni kommer bli besvikna."

Det är svettigt för Fallout-fans just nu. Efter gårdagens teaser började det med en gång tisslas och tasslas världen över. "Förväntar du dig ett traditionellt singleplayer-rpg blir du väldigt besviken", sades det, liksom att det kan vara ett "online-survival-rollspel influerat av Dayz och Rust".

Dennis Mejilones, senior character artist på Bethesda, fick ta emot en del oroliga och/eller beska kommentarer på Instagram men hans replik är "Jag tror inte att ni kommer bli besvikna".

Before you destroy your head, wait until you know more about it. Besides, I need more time to destroy humanity myself, so please be patient... I would hate for you to miss out. I think you will not be disappointed.

Ännu lite tryggare kanske det blir att lyssna till vad Kotakus Jason Schreier har att säga. Det var han som sade "Förväntar du dig ett traditionellt singleplayer-rpg blir du väldigt besviken" och först yppade jämförelsen med Dayz och Rust. Han förtydligar vad han hört från sina källor – inspirerat av Rust, Dayz, inget battle royale, det har story, etc – och det låter mer optimistiskt än igår.

Det är viktigt att komma ihåg att vi knappt vet ett pip(-boy) om Fallout 76 i skrivande stund. Allt kommer att avslöjas under Bethesdas E3-show, då vi förstås har rafflande uppesittarkväll.

Väldigt konstigt uttryckt i artikeln att Fallout-fans skulle ha det svettigt, när detta är något som efterfrågats sen Fallout 1-tiden. 12/06 @Devan: De har nu kommit lite längre: https://i.redditmedia.com/JWrmpYMvgij22vLSnHLu0ETdLC4mG95A8MgKCR-Ym-4.jpg?s=2c0ceb6d396f03b19e213df50b5b742a Det hela finns att följa på Reddit (https://www.reddit.com/user/innacuratebear) 03/06 Detta går upp nära e3, ser ut som man besöker rymden nån gång i spelet: https://i.imgur.com/7KNfJjB.jpg 02/06 @Ahris: Bethesda softworks är ett dotterbolag av zenimax ja. Men dom har fortfarande egen kontroll som egen utgivare också. Dom släpper spel i samarbete med zenimax online och sig själva via Bethesda game studios Sen är det ju skaparna av Bethesda softw... 02/06 De är numera styrda av Zenimax Media precis som id och flera andra, de har inte mer identitet än de studios som EA eller Ubisoft äger. 01/06 Det tror jag inte behöver stämma, faktum är att Fallout 4 visade ganska tydliga tecken på en anpassning för multiplayer i konsollen men dessutom har Bethesda tidigare berättat att de faktiskt har multiplayer i alla sina spel under utvecklingen för att... 01/06 Repeatable missions att skydda karavaner ifrån raiders tillsammans med polare.....är ganska säker på att det har en central roll i spelet =p 01/06 @MarreUK: ja det hade varit något :) 01/06 Äh, bara ge CD Project fallout IPn istället så det blir ordentligt gjort från början! 01/06 Vem vet. Å ena sidan så låter ett renare survival spel i Fallout-universumet logiskt men å andra sidan är såna spel oftast mer miss än hit. Det hållet dom tog Fallout 4 ingjuter inte heller något större förtroende i mig. 01/06
Skicka en rättelse