Det är svettigt för Fallout-fans just nu. Efter gårdagens teaser började det med en gång tisslas och tasslas världen över. "Förväntar du dig ett traditionellt singleplayer-rpg blir du väldigt besviken", sades det, liksom att det kan vara ett "online-survival-rollspel influerat av Dayz och Rust".

Dennis Mejilones, senior character artist på Bethesda, fick ta emot en del oroliga och/eller beska kommentarer på Instagram men hans replik är "Jag tror inte att ni kommer bli besvikna".

Before you destroy your head, wait until you know more about it. Besides, I need more time to destroy humanity myself, so please be patient... I would hate for you to miss out. I think you will not be disappointed.

Ännu lite tryggare kanske det blir att lyssna till vad Kotakus Jason Schreier har att säga. Det var han som sade "Förväntar du dig ett traditionellt singleplayer-rpg blir du väldigt besviken" och först yppade jämförelsen med Dayz och Rust. Han förtydligar vad han hört från sina källor – inspirerat av Rust, Dayz, inget battle royale, det har story, etc – och det låter mer optimistiskt än igår.

Det är viktigt att komma ihåg att vi knappt vet ett pip(-boy) om Fallout 76 i skrivande stund. Allt kommer att avslöjas under Bethesdas E3-show, då vi förstås har rafflande uppesittarkväll.