Kika på en teaser redan nu.

Anthem kommer nu visas upp för andra gången under E3. Denna gång med lite mer information om hur combat, storyn och looting kommer fungera.

En storytrailer kommer visas upp under EA Play den 9 juni och därefter ska även ännu mer combat och looting visas upp. Biowares General Manager Casey Hudson med flera kommer också prata om concept och produktionen kring Anthem.

Här är en teaser för kommande trailer med en kvinna som pratar om något som vill förstöra allt.

Skicka en rättelse
Hmm, nio månader kvar till release, redan uppskjutet och inget gameplay fortfarande? Ska vi gissa att detta spel blir som alla andra ambitiösa AAA-spel, ett år och minst en expansion bort från att vara det spel som det borde ha varit vid launch innan... 04/06 @Kajlie: Destiny 1 var faktiskt mycket bra vid release om man tänker sig gameplay som t.ex. Strikes och crucible. 04/06 @Ravenknight: Japp lär inte bli en riktig story när deras leadwriter Drew karpyshyn lämnade helt tidigare i år 04/06 Var beredda på ett riktigt snyggt totalfiasko 04/06 Jag tror det är du som är trollet, Borderlands är ett väldigt bra spel om än inte ett riktigt RPG. Med riktigt bra RPG menar jag Fallout 2, Morrowind, Neverwinter Nights & KotOR. Alltsedan dess så har RPGn över lag dummats ner, tappat RPG-element, fått... 03/06 @veckans: du tycker alltså att flera av dem är rent usla som rpg samtidigt som du ger beröm till borderlands? Sluta trolla. Nämn gärna några exempel på alla rpg som kom för minst 15 år sedan som bevisar ditt påstående. 03/06 De spelen du nämner bevisar mitt påstående. De är verkligen inga bra RPGn och vissa av dem är rent av usla. De enda undantagen jag kommer att tänka på är Divinity: Original Sin 1&2 samt möjligtvis Borderlands om man kan kalla det RPG. 03/06 @veckans: Trollar du? På vilket sätt har RPG genren varit död i 15 år med spel som Divinity, Mass Effect, Dragon Age, The Witcher, Pillars of eternity, Wasteland 2, Fallout new vegas, dark souls o.s.v.? 03/06 Eller så finns det genuin kritik, som man inte får uttrycka för då "hatar" man. 03/06 ... och det är inte lite av problemet här eller? Kollar man tillbaka på Biowares produktkatalog så är det patetiskt. 03/06