Kanske ett effektivt sätt att nå genom E3-bruset.

Sony ser ut att hålla sitt löfte och fokusera på fyra titlar under sin presskonferens natten mellan måndag och tisdag. Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man och The Last of Us: Part II får dela på strålkastarljuset. Det skulle förvåna oss om detta är allt som visas under showen, men klart är att Sony satsar extra på den här kvartetten, och det blir inte heller någon förshow.

Men misströsta inte. Fler nyheter kommer – och det redan imorgon.

Sony kommer, från imorgon till söndag, utannonsera en grej varje dag, på Youtube, Facebook, etc. Och så här schemat ut enligt Playstation-bloggen:

  • Onsdag, 6 juni, 16:00, "Announce: New PS4 game With PS VR support"

  • Torsdag, 7 juni, 16:00, "Release date for an upcoming Worldwide Studios title"

  • Fredag, 8 juni, 16:00, "Announce: New PS4 game"

  • Lördag, 9 juni, 16:00, "Announce: New PS VR game"

  • Söndag 10 juni, 16:00, "Details: An eagerly anticipated game comes to PS VR"

Det är många om budet, enligt alla rykten. 7 juni skulle kunna handla om Media Molecules Dreams, medan 8 juni kan innebära Resident Evil 2-remaken. Men det är bara spekulationer. Det ryktas även om Devil May Cry 5, Bloodborne 2 och... Bioshock Resurgence? Som sagt: många rykten är lösa och säkerligen falska så vi får helt enkelt vänta och se.

Skicka en rättelse
Om det är Bloodborne 2 som From software arbetar på så betyder det att vi inte får en ny ip = tårar av förlorad potential. Jag vill kort och gott inte ha en uppföljare, jag vill ha något nytt. Med det sagt finns det mängder av spel, film och serier där... 07/06 @Vamp: Varför skulle det första Bloodborne bli sämre av en uppföljare? Förstår inte hur du resonerar där. 06/06 @Vamp: Du vill inte ha mer av kakan? Kanske lite mer tekniskt förfinat? 4K/60fps tex? 06/06 @Gen: Kommer gråta sorgetårar av blod om det är Bloodborne 2. From software har en möjlighet att bli legendariska om de vågar låta mästerverket Bloodborne vara just det. Ett fristående mästerverk. Inga uppföljare. Ingen prequel. Bara ett mästerverk helt... 05/06 Behövs nog PS4 Pro då för att klara det. Redan illa med framedrops så man smäller i väggen i rymdstationerna. Men ja, fasen hade uppgraderat. Spelar knappt det på PC ens trots att jag har Vive. PSVR är så mycket bekvämare så det hade varit .... najs. 05/06 Älskar E3 tider asså. *Chu chuuu* All board the hypetrain. 05/06 "...medan 8 juni kan innebära Resident Evil 2-remaken. Men det är bara spekulationer." Vore inte en eventuell remake vara mer logisk den 10:e? Det har ju ryktats om att denna remake använder RE7-motorn och då borde det inte vara så svårt att implementer... 05/06 Kommer i brallan om det blir VR-support för Elite Dangerous. Önsketänkade såklart men... 05/06 Jag kommer att gråta av lycka om så är fallet. 05/06 Blir Bloodborne 2 verklighet så kommer det göra hela E3 för mig. 05/06