Vilken siffra ser du helst bakom nästa Diablo?

Blizzard har ett nytt Diablo-projekt av något slag på gång. Det framgår av jabbannonser företaget lagt ut, där man söker kompetent folk till en handfull tjänster under den synnerligen spännande ordkombinationen "Diablo" och "Unannounced project".

Tjänsterna är förlagda till företagts huvudkontor i Irvine, Kalifornien och sträcker sig från dungeon artist, 3D artist och animatör till utvecklare av olika slag.

Ett Diablo 4? Eller Diablo II-remaster som det surrats om ett tag? Eller något annat? Vi vet inte än, och även om ett tillkännagivande på E3-mässan nästa vecka hade smakat bra så känns Blizzards egna Blizzcon-mässa i november mer sannolik.

Gillade ettan så mycket för att det kändes som rpg/horror, var skitskrajj när man reste ned i mörkret under katedralen för att mörda demoner. Diablo 3 kändes mest som ett fyrverkeri av überskills och siffror över hela skärmen kantat av ett soundtrack... 08/06 D1 & D2 är faktiskt titlar jag kan se remastras utan problem, med tanke på hur uråldriga de är och dåligt optimerade för dagen. Men givetvis är ett D4 mycket mer intressant, gärna utan alla misstag som D3 hade. 07/06 Snälla låt den vara bättre än 3an fan tröttnade snabbt samma skit helatiden älskar Diablo men tröttnat efter ett tag på 3 alla har same same samt inte mörkt och gory 07/06 @Nomman: Jo men det är stor skillnad på loot i Dungeons och lootlådor som går att köpa... Även om det nu bara är kosmetiska saker i deras lootlådor så har sakerna ett värde eftersom man kan köpa lådorna. Debatten har ju i stort handlat om att lootlådor... 07/06 @Sandal: Blizzard har väl enbart kosmetika i lådorna? Då finns väl knappast något att vara upprörd över? För övrigt brukar väl dungeons i Dibban alltid vara fulla av kistor, med loot? ;) 07/06 Med den logiken så får man ju inte ens utveckla spel längre. Ska man behöva skapa en ny genre för varje spel man ska utveckla? 07/06 Får gärna vara ett Diablo 4 bara de lärt sig en läxa efter debaclet diablo 3. Diablo 3 är idag ett helt okej spel men det saknar fortfarande helt den mörka känslan från de två tidigare spelen och skil samt item systemet i diablo 3 är lite meh. 07/06 Var redo för ett Diablo med Lootlådor! Blizzard har ju kommit undan med det i alla sina andra spel, så de kommer nog undan med det i detta också :P 07/06 Fast Total war spelen går ju rätt bra, men Jag tror inte att WC4 kommer hända. 07/06 Siffra? Jag tror på Diablo Mobile eller Diablo Royale! 06/06
Skicka en rättelse