Så snart kan du leta efter lag som söker healers.

I veckan släppte Blizzard loss patch 1.25 för på testservrarna för Overwatch. Denna patch innehåller, bland annat, två efterlängtade funktioner som förbättrar spelets sociala aspekter.

En av dem är Endorsements. Detta är ett verktyg som ger spelare möjlighet att ge ris eller ros till sina mot- eller medspelare. Du kan till exempel berömma spelare med titlar som 'Good Teammate' eller 'Good Sportsmanship'. Alla positiva Endorsements höjer ens Endorsements-nivå och ger också lite extra xp. Men får man dåliga omdömen så går ens Endorsements-nivå ner igen.

Den andra stora grejen är Looking for Group. Detta är en mycket efterlängtad funktion för spelare som gillar att spela specifika roller. På så vis kan man söka efter lag som behöver någon som gillar att hela eller någon som gillar att vara tank. Här spelar Endorsements också roll då det är möjligt att filtrera bort folk som har för kass Endorsements-nivå.

Annat skoj som 1.25 innehåller är nya förmågor för Symmetra samt en förbättrad Horizon-karta.

När 1.25 når de skarpa servrarna återstår att se men det brukar inte dröja allt för länge innan något från testservrarna kommer till de vanliga servrarna.

Skicka en rättelse
@Skuggsvept: Bra, tja du annar inte hur många (röt) ägg det finns i spelet och nu lär dessa använda report systemet maximalt för att jävlas. Bara för man inte spela viss hero eller lyckades inte ta 6 stycken själv t.ex :) 11/06 @broken-arrow: Betygen sjunker när du får själva straffet utdelat, om jag förstod det rätt. Sen straffas du ju automatiskt när antalet rapporter når en viss nivå, men har du nått dit så är det nog dags att förändra något :P 11/06 @Skuggsvept: Det lät betydligt vettigare, även om det inte är helt snygg lösning. Sjunker betygen bara av antalet rapporter eller när blizzard delar ut eventuellt straff (är en rätt stor skillnad, om systemet missbrukas eller inte)? 11/06 @broken-arrow: Det står fel i artikeln. Dina endorsementbetyg sjunker om du blir straffad via det vanliga rapporteringssystemet. 07/06 @Lepr: Står ju i artikeln att man kan rösta ner spelare. Eller vad är det i så fall? 07/06 Undrar om man kan endorsement-boosta sina vänner? :P 07/06 @broken-arrow: Fast man kan ju bara rösta upp någon och inte ner, samt att man bara har väldigt få röster per match. Man får totalt ge en röst per kategori, Good sportsmanship, good teamwork och good shot calling. Alla poäng sänks över tid och du förlor... 07/06 Torbjörn LFG.. 07/06 @Lepr: det är inte allt gott. Är lite besviken på att dom ska lägga in betygsystem, det fungerar ju inte ens bra i deras forum (där bra inlägg blir nertryckta och om tillräckligt många trycker ner den döljs den). Jag är inte kass spelare, men bara för... 06/06 Tycker det låter enbart positivt :) Symmetras rework är ju helt vild också, ska bli intressant detta. 06/06