I veckan släppte Blizzard loss patch 1.25 för på testservrarna för Overwatch. Denna patch innehåller, bland annat, två efterlängtade funktioner som förbättrar spelets sociala aspekter.

En av dem är Endorsements. Detta är ett verktyg som ger spelare möjlighet att ge ris eller ros till sina mot- eller medspelare. Du kan till exempel berömma spelare med titlar som 'Good Teammate' eller 'Good Sportsmanship'. Alla positiva Endorsements höjer ens Endorsements-nivå och ger också lite extra xp. Men får man dåliga omdömen så går ens Endorsements-nivå ner igen.

Den andra stora grejen är Looking for Group. Detta är en mycket efterlängtad funktion för spelare som gillar att spela specifika roller. På så vis kan man söka efter lag som behöver någon som gillar att hela eller någon som gillar att vara tank. Här spelar Endorsements också roll då det är möjligt att filtrera bort folk som har för kass Endorsements-nivå.

Annat skoj som 1.25 innehåller är nya förmågor för Symmetra samt en förbättrad Horizon-karta.

När 1.25 når de skarpa servrarna återstår att se men det brukar inte dröja allt för länge innan något från testservrarna kommer till de vanliga servrarna.