Från Focus Home Interactive och före detta S.T.A.L.K.E.R.-utvecklare.

Focus Home Interactive släppte i dag sin E3-trailer för Battle Royale-spelet Fear the Wolves. Spelet utvecklas av Vostok Games som består av ett gäng S.T.A.L.K.E.R.-veteraner. Som du kan se i trailern är spelets miljöer också väldigt inspirerade av dem i just S.T.A.L.K.E.R.. Förutom de 99 andra spelarna på kartan måste du i Fear the Wolves även vara vaksam för alla faror i den radioaktiva omgivningen där det finns muterade vilda djur och växter.

Precis som de flesta andra Battle Royale-spelen måste du i Fear the Wolves leta upp vapen och föremål under matchens gång. Allt eftersom blir spelytan mindre och de kvarvarande spelarna får slåss om vem som ska få evakueras via helikoptern som endast evakuerar en person.

Fear the Wolves kommer släppas till Windows senare i år och till konsoler vid ett senare tillfälle. En Early Access-version av spelet kommer släppas under sommaren.

Av videon att döma blir ett skit antagligen. 09/06 Första BR spelet som faktiskt ser lite intressant ut......om det inte vorre för den övernaturliga farten han springer i? 08/06 Helt säker på detta? X) Med tanke på att det är battle royale så säger det mest troligt tvärtom nästan allt om spelet. Du fallskärmshoppar, hittar loot, aktar dig från vargar, aktar dig från anomalies, dödar folk, hittar mer loot, tar dig till helikopte... 07/06 Tjernobyl är ju alltid intressant, men i battle royale uppskattar jag nog mer det lite pajiga, det galna. Kul element dock med lite fler farliga grejer som kutar omkring. Blir ännu mer överlevnad. 07/06 Intressant. Jag hoppas dock att man kommer unna ställa in synfältet när spelet väl släpps, för det där var bara jobbigt. Plus, jag tyckte att karaktären sprang orealistiskt fort. Speciellt vid ett såpass lågt synfält (gissar på 55?). 07/06 Spel industrin har ALLTID varit såhär det borde du veta tar tid innan den blir mätt och innan någon bemästrar en schanger. Ex WoW effekten på mmo. där är många spel som jag vill hellre se än samma BRS med knappt något nytt men ja så fungerar spelbransch... 07/06 Menar skittrend på att göra kloner av andra MP-spel för att man vill ha en det av kakan. Roligare med nya innovativa spel. 07/06 @Earthscum: haha vilken skittrend? Multiplayer-spel? Skön inställning ändå 07/06 Så.. spela dem inte? Eller? 07/06 Kan de sluta med Battle Royal? Nej för de vill ha en bit av kakan. Hatar multiplayer spel för övrigt. Hoppas bara denna skit trend dör snart. Först var det CS kloner sen MOBA sen Hero Shoters och nu Battle Royal. Vad är näst? 07/06
Skicka en rättelse