Om två dagar går planet till Los Angeles

Det råder E3-yra på redaktionen då vi står i startgroparna för vår mest omfattande täckning någonsin. Jag och Emil åker till Los Angeles på lördag, Tompa, Mattias och Fredrik har laddat nyhetskanonerna till bredden och Jocke och Gustav har fejat i studion hela dagen inför uppesittarkvällarna.

Jag och Emil, som åker dit för första gången, hann dock smita in och filma ett snack om våra personliga favoriter och förhoppningar innan E3-studion byggdes upp, något du ser frukten av ovan.

Vill Nintendo konvertera över mig till deras sida igen får man prioritera annorlundare 08/06 Det är möjligt att Anthem blir en duglig Destiny-klon, men jag vill inte ha det från Bioware. Jag vill ha Mass Effect 4, Dragon Age Origins 2. 08/06 @Mabec: Nej, bara ett fåtal Nintendo-gubbar verkar det som, men jag är glad i min ensamhet! 08/06 Tror inte dagens Nintendobarn hänger på FZ 08/06 INGEN nämner Metroid Prime 4 :( Är helt orimligt taggad på att se något från denna fenomenala spelserie. Men ja, vad Sony kommer visa och Cyberpunk 2077 kommer så klart bli mäkta intressant också. Med Microsoft har jag ingen aning om vad jag borde vara... 08/06 https://twitter.com/SatisfactoryAF Säger att deras nya spel skall visas upp på pc gaming show Nu vet jag vad jag är mest sugen att se på E3 #hype 08/06 Anthem och förhoppningsvis något single player Star Wars från EA. Fallout 76 och något mera från Bethesda. Det är fasiken dags för cdpr att visa något från Cyberpunk nu (en trailer på 5 år är superklent om man jämför med hur t.ex Bethesda gör som cyprus... 08/06 Eftersom EA har spolat ner Mass Effect i toaletten, hoppas jag på något nytt avslöjande om Dragon Age. Anthem känns mer än ljummet för tillfället men vi får väl se. Star Wars storybaserat vore ju en tumme upp. Fördelen med Bethesda är väl att de visar... 08/06 Blir ganska mycket o titta på. Men detta är huvud nr för mig https://twitter.com/E3/status/1004727921574076419 förutom Sonys tillställning då :) /Homie 08/06 E3 2018 känns på något sätt som att det kommer bli riktigt bra. Även om Cyberpunk är en stor snackis för många så känns det ändå som att många andra företag som Nintendo och Microsoft måste visa vad de går för också. Ska bli jättekul att få följa med... 08/06
Skicka en rättelse