Tredje nya Avalanche-projektet av avtäckas på kort tid.

Avalanche verkar vara nära att avtäcka Just Cause 4. Den som besökte Steam i går kväll möttes av en annons för att förhandsboka Just Cause 4, ett spel som ännu inte presenterats officiellt.

Annonsen ledde bara till Steams framsida och togs bort efter ett tag, skriver Kotaku. Men det känns väl ändå som att vi vet en av grejerna som Square Enix drar på sin E3-presskonferens klockan 19 på måndag kväll.

Steam-annonsen. Källa: Kotaku

Om uppgiften stämmer har Avalanche på avtäckt tre spel på mindre än en månad. I mitten av maj stod det klart att man gör Rage 2, och i går rycktes täckelsen av Generation Zero, ett egenutgivet co-op-actionspel med (eller snarare mot) beväpnade robotar, förlagt till svensk 80-talsmiljö. Simon Stålenhag-inspirerat, för att uttrycka det försiktigt. Och nu kan alltså även Just Cause 4 vara i görningen.

@Hipshot: förstår men vill ändå påpeka att hans namn nämndes i artikeln till denna tråden så helt fel var det inte av oss att fråga efter att till och med fz börjat nämna hans namn. 10/06 Se där ja. Många ogillade Just Cause 3 men jag tyckte det var riktigt roligt. Men då jag kört ända upp till 3an nu så kan jag tycka det börjar bli lite tradigt med de här spelen. 09/06 Simon Stålenhag*. Var tvungen. Spana in hans böcker om ni får möjlighet, helt fantastiska illustrationer som känns "hemma". 08/06 @burkmopp: Tack för infon! Ska spana in det :) 08/06 Trean var klart sämre på ett par viktiga punkter. Det du beskriver inträdde mycket snabbare i JC3 eftersom världen var mycket större och tröttheten att inta baser inträffade långt tidigare. Kartan var full med blippar som man skulle undersöka och efter... 08/06 Hajp! :) 08/06 Jag visste inte heller, men det har ju inte med denna tråden att göra på något sätt. Det var ju i den andra tråden om det där survivalspelet eller vad det är. Här är en länk: https://www.fz.se/forum/trad/430678-generation-zero-ar-avalanche-studios-nya-s... 08/06 Just Cause 3 var ju svinkul! Och skitsnyggt! 08/06 Simon Stålenhage är en konstnär som har gjort en hel del retrofuturistiska konstverk, som bara för sig själva är väldigt populära och dyker upp titt som tätt på diverse forum och i trådar på t ex Reddit. Gräver man lite djupare så är det en fråga om en... 08/06 Jag hade rätt roligt med tvåan, så jag var lite sugen på trean. Testade det under en gratisweekend men det kändes sämre, mer buggigt och så opolerat att köpsuget försvann helt. Plus att de skiter helt i att fixa en del buggar. För lite kärlek till sina... 08/06
Skicka en rättelse