Dundersuccén Fortnite: Battle Royale ryktas vara på väg till Nintendo Switch. Det surrar uppgifter om att spelet ska avtäckas under E3-mässan, och det finns även spekulationer om att det släpps då.

Som grund för ryktena finns en ansökan om åldersbedömning från Epic till den sydkoreanska motsvarigheten till PEGI, skriver Kotaku. Det finns också foton som påstås visa en del av vad Nintendo ska ställa ut på E3. Och nu har någon grävt i koden till Nintendos E-shop och hittat vad som sägs vara en uppdatering till Fortnite. Vilket känns rätt överflödigt om inte spelet finns till Nintendos konsol.

Nintendo kör som vanligt en storslagen Nintendo Direct-stream istället för att hålla fysisk presskonferens kring E3. Sändningen rullar igång klockan 18:00 tisdag kväll. Om ryktena stämmer kanske du kan plocka hem Fortnite till din Switch strax efter det.

FZ täcker alla de stora presskonferenserna live, både med nyheter och livesändning med Jocke Bennet och Gustav Höglund i studion. Och vi har Calle Johansson-Sundelius och Emil Åkered på plats i Los Angeles – räkna med rejäl täckning av alla stora nyheter!