Bethesda kunde tydligen inte hålla sig till den egna konferensen som går av stapeln klockan 03.00 i natt. Todd Howard dök nämligen upp under Microsoft-presentationen och avslöjade mer kring Fallout 76 som utannonserades för några dagar sedan.

Fallout 76 är en prequel till alla de andra spelen. Det är också det största äventyret hittills – fyra gånger större än Fallout 4. Den här gången utspelar sig äventyret i West Virgina, och av den nya trailern att döma verkar det bjudas på ganska omväxlande miljöer. Spana in filmklippet ovanför!

UPPDATERING: I en tidigare version av den här nyheten skrev vi att Fallout 76 är ett fullfjädrat singleplayer-tillskott till Fallout-serien. Vi fick det intrycket under Microsofts E3-presentation, men när Bethesda körde igång några timmar senare visade det sig inte stämma. Fallout 76 är ett onlinespel (det går dock att ta sig an uppdrag och dylikt ensam). Vi ber om ursäkt för förhastade slutsatser. Läs mer om spelet och se fler trailers i vår nyhet om Fallout 76 från Bethesda-konferensen.