Ett lass gameplay-klipp visar vad det handlar om.

Under Microsofts E3-presentation dök Bethesdas Todd Howard upp och visade en ny trailer för Fallout 76. Där och då fick vi intrycket att det handlade om ett nytt tillskott till den traditionella Fallout-serien, men så blir det inte. Fallout 76 är, precis som ryktena skvallrade om, ett onlinespel för flera personer där du uppmanas att upptäcka (och bomba sönder) West Virginia tillsammans med kompisar.

Fallout 76 bjuder på basbygge, strider mot andra spelare och stora monster. Den som känner sig extra elak kan hitta gömda atombomber och skicka dessa rakt in i motståndarnas baser.

Det är alltså onlinespel som gäller, och ett par dussin spelare samsas på varje server. Det ska gå att ansluta till vänner sömlöst, och du tar då med dig dina framsteg från tidigare spelsessioner. Bethesda berättar dock att det går att ta sig an spelets utmaningar ensam om du känner för det, men att det blir enklare att göra det i goda vänners lag.

Fallout 76 släpps den 14 november. En prydlig liten hög med trailers som belyser spelets olika aspekter ser du nedanför.

Usch då? För synd. Om man åtminstone kunde lägga in ett offline mode som Conan Exiles, Ark SE etc. Något urvattnad version med Ais för dom som inte riktigt diggar +7åringar i sitt spel. Passar denna. Värdelöst! 12/06 Enda skälet att jag står ut med spel som Fallout 3 och 4 är möjligheten att modda och gå in i consolen och ändra bärförmåga. Tror jag kommer dö av tristess om de gör Fallout till MMO Lite och tar bort de funktionerna :/ Såvitt de inte ändrar på weightli... 11/06 Inga uppdateringar eller patches till fallout 4, Bethesda är låga. 11/06 ser ut som det kan bli rätt kul faktiskt.. 11/06 Precis som jag skrev innan; Det kommer vara ett "Ark: Survival evolved" i falloutvärlden. Jag kommer faktiskt gå över till detta när det släpps. Är jävligt trött på ark och dess ständiga buggar. Bethesda borde iaf ha muskler att fixa ett spel som inte... 11/06 Skulle kunna bli grymt bra med tanke på att Fallout lämpar sig perfekt för multiplayer, men med tanke på att det är Bethesda så är jag väldigt skeptisk. Kommer dock mest troligt bli en pre-order i alla fall. 11/06 Där ströks det spelet från listan... Verkar helt värdelöst, onlineskit med massa tråkiga funktioner som bara förstör. Fiender etc såg också ut som om de slängt in random monster de hittat på google bildsök. Inget direkt Falloutvärdigt. De mumlade om att... 11/06 synd att dom inte fixar save game buggen på fallout 4 istället..... 11/06 Kan vara intressant men hoppas inte pvp är påtvingat. Jag personligen är inte så förtjust i pvp, är helt enkelt trött på pvp. Om man kan spela utan pvp med co-op så är jag på. 11/06 Aja, ville ändå inte ha ett nytt Fallout singleplayer i den gamla motorn ändå. Jag kan vänta ett tag till :) 11/06
Skicka en rättelse