När #Cryptic släpper #Star Trek Online imorgon så gör man det utan raserna Federation Klingons och Ferengi. Dessa ska, enligt spelhuset, istället gå att köpa via Cryptic-sajten för 240 respektive 80 poäng. Det verkar dock inte vara några större nyheter dessa raser medför gentemot de ursprungliga.

Vad tycker du om att alla raserna inte hänger med direkt i spelet, och är utseendemässiga förändringar något du är beredd att betala extra för?

om ni inte viste det så gör man det.... dom flesta svenska böckerna som säljs är 3 böcker istället för 1 som det borde va.. och en svensk bok e ofta mycket dyrare än en engelsk bok.... 12/02 http://static.open.salon.com/files/leech1234463201.jpg http://raywetterlund3.com/wp-content/uploads/2009/12/7.5milk.jpg :heart: 08/02 Nej, de som vill ha ett rymdmmo som inte är lika actionbefriat som Eve spelar STO, de som vill ha ett mmo som är kul till skillnad från WoW och alla dess kloner testar STO. DE som vill ha ett spel där skicklighet spelar roll, inte bara level och utrustn... 07/02 Klingons behöver man inte betala en krona för.. Rasen blir tillgänglig vid lvl 5 efter man gjort lost signal questen!! jag kan nu välja klingons när jag ska skapa en ny karaktär.. 06/02 Det är ju segt för de diehard fans som faktiskt orkar dra sig igenom spelet för att spela ut sina ST fantasier och sedan får betala för sånt som verkar självklart. Haha, skön metafor :P 06/02 Kapitalism när den är som bäst 06/02 Märkligt, med tanke på att man in framtiden inte ens använder sig av pengar... 06/02 Hahahahaha fan va patetiskt. 05/02 Jag tror det är något bakom att dessa 2 är seperata. Tror det är värt det. Den som lever får se. 05/02 Spelet e hur kul som helst o om cryptic leta hål för att känna mer pengar wtf tror ni dom e ett företag, och dom behöver känna pengar. 1,½milj activa konton så det lär inte dö på ett tag..... som inte wow gör samma sak med race change bytta kön och serv... 05/02
Skicka en rättelse