E3-mässan är i full gång och efter gedigna presentationer från EA och Microsoft kom så turen till Bethesda. Hyfsat många av er (cirka 250 var ni, grymt kul!) körde uppesittarkväll med oss och tittade live mitt i natten. Ni andra som inte orkade eller ville får istället informationen sammanställd här nedanför.

En av de stora snackisarna inför Bethesdas konferens har varit nyss utannonserade Fallout 76. Rykten om ett onlinespel med inslag av överlevnad visade sig stämma och vi fick en hel del information, gameplay och trailers.

Det var även en natt fylld av retsamma teasers. The Elder Scrolls VI utannonserades med att hastigt klipp, nya singleplayer-rollspelet Starfield likaså. Även Doom Eternal, en uppföljare till hyllade Doom från 2016, samt co-op-spelet Wolfenstein: Youngblood utanonserades med dylika retsamma filmklipp.

Lite matigare blev det från Rage 2 som presenterades ännu en gång, med några minuter sammanhängande och röjig gameplay.

Quake Champions får en gratisperiod fram till den 17 juni. Laddar du hem spelet via Bethesdas launcher eller Steam innan dess får du behålla spelet även efter evenemanget slutar.

Nytt nedladdningsbart material till Prey utannonserades. Mooncrash är namnet på tillägget som går att ladda hem redan nu. Det blev också trailers för The Elder Scrolls Online och The Elder Scrolls: Legends.