För alla som inte orkade hålla sig vakna under nattens konferens.

E3-mässan är i full gång och efter gedigna presentationer från EA och Microsoft kom så turen till Bethesda. Hyfsat många av er (cirka 250 var ni, grymt kul!) körde uppesittarkväll med oss och tittade live mitt i natten. Ni andra som inte orkade eller ville får istället informationen sammanställd här nedanför.

En av de stora snackisarna inför Bethesdas konferens har varit nyss utannonserade Fallout 76. Rykten om ett onlinespel med inslag av överlevnad visade sig stämma och vi fick en hel del information, gameplay och trailers.

Det var även en natt fylld av retsamma teasers. The Elder Scrolls VI utannonserades med att hastigt klipp, nya singleplayer-rollspelet Starfield likaså. Även Doom Eternal, en uppföljare till hyllade Doom från 2016, samt co-op-spelet Wolfenstein: Youngblood utanonserades med dylika retsamma filmklipp.

Lite matigare blev det från Rage 2 som presenterades ännu en gång, med några minuter sammanhängande och röjig gameplay.

Quake Champions får en gratisperiod fram till den 17 juni. Laddar du hem spelet via Bethesdas launcher eller Steam innan dess får du behålla spelet även efter evenemanget slutar.

Nytt nedladdningsbart material till Prey utannonserades. Mooncrash är namnet på tillägget som går att ladda hem redan nu. Det blev också trailers för The Elder Scrolls Online och The Elder Scrolls: Legends.

Vi kan ju hoppas att Fallout 76 blir så iaf. Annars kan det bli segt om det ska springa runt massor utav sabotörer. :/ 11/06 @KoP: Det har du rätt i, tänkte inte på det. Jag får då rätta mig att det låter som Conan: Exiles i enbart online läge :) 11/06 Det var mest skit... Rage 2 såg röjigt och bra ut dock. Starfield och Elder Scrolls VI annonserade de ju bara för att visa att de jobbade på något vettigt efter den kavalkad av bajs de visade upp i övrigt. Fallout 76 var ju helt ointressant. Än mer kräk... 11/06 Oj oj oj, Bethesda ägde, gillade pretty much allt utom Fallout. Doom2 drömmen blev sann:D 11/06 @MEG: Den höll väl rätt bra nivå eller vad tycker du? 11/06 Ni skriver "gedigna presentationer från EA". Är det vad ni tycker om EA presentation? 11/06 Fast i Conan kan du lira privat, själv eller med vänner utan massa randoms. Så blir FO76 som Conan så är det tummen upp. :) 11/06 @InsaneSharky: låter på infon som du kan glömma det. På beskrivningen verkar det vara ett spel i Conan: Exiles anda. 11/06 Jag hoppas verkligen att man kan spela själv utan andra i Falllout 76, jag hatar folk och multiplayer. Jag vill inte bli skjuten på av andra spelare eller få en icbm på mig utan jag vill ha story mode och möjligheten att bjuda in en kompis om jag känner... 11/06 @StrongBad: tror inte alla jobbar på samma spel. Skulle tro två år max. Finns ingen poäng att släppa en teaser för att sedan låta folk glömma bort spelet helt. Jag skulle tro att två års hype train är att vänta 11/06
Skicka en rättelse