Igår klockan 22.00 vevade Ubisoft igång sin E3-presentation med ett märkligt och lite för långt dansnummer. Sen blev det en resa med en ganska lagom dos cringe (Ubisoft är ju rätt duktiga på det) och ett lass av företagets framtida spel. Nedan sammanfattar vi det viktigaste från konferensen.

  • Beyond Good and Evil 2 visades upp en i en svinigt snygg trailer. Det blev också en väldigt hastig glimt av alpha-gameplay.

  • Finska Redlynx klev upp på scenen och lyckades med något väldigt ovanligt i E3-sammanhang – humor som faktiskt fungerade utan att bli pinsam. De passade också på att utannonsera Trials Rising som släpps i februari nästa år.

  • Vi serverades mer information om The Division 2, bland annat den glada nyheten att spelet får raids för åtta spelare. Tre stora gratisuppdateringar planeras till spelets första levnadsår, med ny story, aktiviteter och områden att utforska.

  • Piratspelet Skull and Bones visades upp med både läcker CGI-trailer och sex minuter gameplay.

  • Slutligen avtäcktes Assassins Creed: Odyssey officiellt, och även denna gång blev det filmisk trailer och gameplay. En nyhet är att spelet ska bli mer interaktivt än tidigare delar, vilket innebär att du kan välja om du vill spela som man eller kvinna, samt att du får olika dialogval när du konverserar med människorna i Antikens Grekland.