Det var verkligen på tiden.

Efter en rad skitsnygga (men CGI-skapade) filmer som presenterade de fyra hjältarna – Aidan, Maya, Grant, Heather – i Overkill's The Walking Dead är det dags för gameplay-premiär. Trailern presenterades under PC Gaming Show inatt och då även med releasedatumet: 8 november.

Filmen kallas för en "teaser-trailer" och vi får inte se vansinnigt mycket från spelet, men det är åtminstone cirka 100 procent mer än vad vi har sett sedan utannonseringen för fyra år (!) sedan. Spelet är en co-op-shooter men snarare än Left 4 Dead ska det kännas Game of Thrones.

detta spel verkar riktigt kul!! Ser fram emot att se mer om detta :)!! 14/06 Tycker också det ser rätt nice ut, men de har en hel del att göra med animationerna faktiskt :/ ser ut att finnas en hel del grafikbuggar också. Men jag är positiv :D 13/06 Ännu mer gameplay har släppts från spelare som har testat spelet nu. Personligen tycker jag det ser riktigt bra ut. Förstår inte varför dom inte kunde visa sån här kvalitet i trailern först? https://youtu.be/2hCWFpa1tuA 13/06 Ah, tackar för detta! Ser mycket bättre ut där ja. Baserat på det andra klippet trodde jag nästan det skulle vara ett top-down turnbased spel typ som Xcom 2 när jag såg den andra trailern :) 13/06 Trots mottagandet så verkar det gå vägen iaf. Den är för tillfället #6 på top sellers på Steam, och det är bara ett spel före i samma prisklass. https://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers 13/06 Hmm, Left 4 Dead 3 är väl inte ens på kartan? Släpptes ju någon teaser för något halvårsedan men det har väl blivit bekräftat att det bara var fake? 13/06 @Zerox_no1: Ja, det blev en riktig dikeskörning men också en rejäl överreaktion, precis som hypen innan E3 då aktien tokrusade. Tror ett ganska rimligt värde är runt 14 kr skulle jag tro. 13/06 @CARTMAN: Kan spelas ensam, men vad jag har förstått blir det en ruggigt svår utmaning =) 13/06 Marknaden tog det inte så bra och sänkte Starbreeze aktiekurs med 35%. 12/06 hmm, jag tyckte zombiesarna stod väldigt stilla.. 4 St "bad ass looking" människor med vapen, check Cool miljö, check Intensiv musik som höjs mer och mer, check och sen en mängd med zombies som..inte gör ett piss? Såg väldigt B ut detta 12/06
Skicka en rättelse