Finansierar gratis DLC-släpp och dedikerade servrar, säger Bethesda.

Att Fallout 76 skulle bli ett onlinespel om överlevnad var ganska otippat, men när det stod klart häromdagen dök nästa fråga upp - kommer det gå att modda? Ja, det kommer det göra. Men nej, inte från start – stöd för moddar kommer senare. Det säger Bethesdas Todd Howard, skriver Rock, Paper, Shotgun.

We love mods, and so we are 100% committed to doing that in 76 as well.

Det står också klart att Fallout 76 kommer innehålla mikrotransaktioner. Det klargör Bethesda i en intervju med Noclip, skriver PCgamesn. Mikrotransaktionerna blir enbart kosmetiska – du kan alltså inte köpa dig bättre på något – och dessutom kommer allt som går att köpa också gå att spela sig till. Mikrotransaktionerna är nödvändiga för att finansiera dedikerade servrar och DLC-släpp som kommer vara gratis.

Fallout 76 släpps den 14 november till pc, PS4 och Xbox One. Modstödet lär enbart gälla den förstnämdna plattformen, vågar vi anta.

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a8oK1LY_460s.jpg 15/06 För att vara en spelare som vanligtvis ogillar alla typer av microtransaktioner och sätt av monetization så förstår jag inte folks problem med denna typen av spel. De kommer att göra DLC gratis och servrarna gratis att använda och framtida stöd för modd... 14/06 Folk glömmer tyvärr snabbt och gillar att bli lurade av stora företag som bryr sig absolut noll om dig som konsument. Ibland förtjänar vi inte bättre. 14/06 Jepp, Horse armor och andra ljuspunkter på gaming-himlen. https://bulk2.destructoid.com/ul/196594-header.jpg Det är kul att det som de fick enorm kritik för i samband med Oblivion är någonting som blivit bransch-standard i dag tolv år senare. Visar om... 14/06 Todd Howard har alltid överträffat mina förväntningar, och jag ser ingen anledning att tvivla den här gången. Instant pre-order. 14/06 @BadMrBox: Never ending 2 barrel shotgun är nice med. 14/06 Awesome! Helt ok med mikrotransaktioner på kosmetiska prylar, det gynnar ju spelet i längden och att de kommer kunna fortsätta arbeta med det. Lets goo Fallout 76! TAKE ME HOME! 14/06 Ja det mesta man kan hitta är skräp som man aldrig kommer använda men Automatic Shotgun med Explosive shells och man är gud i Boston :P. 14/06 Glömde dem :) Tråkigt bara att det mesta är typ gångkäppar som gör 15 % extra skada mot ghouls eller nåt. 14/06 Fallout 3 var mycket bättre, tycker denna videon summerar allt. https://www.youtube.com/watch?v=5z8XHe2NoAE 13/06
Skicka en rättelse