I en IGN-intervju säger #Sonys Peter Dille att det inte är en fråga om Playstation 3 hinner ikapp #Microsofts Xbox 360, utan när. Bland annat hävdar han att Sonys 10-årsplan kommer se till detta, och den ledning de gröna har just nu skyller han på Xbox 360:s försprång release-mässigt.

Jag tror inte att den [Xbox 360] kommer finnas kvar i 10 år så jag är väldigt säker på att vi kommer passera dem inom den tidsramen. Jag menar, vi har 31 miljoner [konsoler sålda] världen över just nu - de har 39 miljoner [konsoler sålda]. Jag behöver inte ens räkna med 10 år. Jag kommer inte göra några förutsägelser för din intervju idag annat än att vi kommer passera dem, och om du ser på var vi är idag och var de är idag, speciellt då de hade möjligheten till att springa så långt ifrån oss som möjligt med sitt försprång. Well, vi flåsar dem i nacken och de kan se oss i backspegeln och det kommer inte ta för lång tid att komma förbi dem.

Ett möjligt framtidsscenario eller rena rama önskedrömmarna från en PR-tokig Sony-chef - vad säger du? Helt klart är i alla fall att kampen om andraplatsen fortskrider med samma intensitet som aldrig förr.

Hehe, alltid lika kul att se Xbox / Sony fanboys bråka på forum. Själv har jag båda konsolerna och min åsikt är att de flesta multikonsolspel tenderar att ha fördel på Xbox 360, men det beror oftast på vilken motor de körs på. Däremot så tycker jag att... 06/02 Jag vet inte om du ens har läst allt han har skrivit men det är så gott som endast baserat på fakta... 06/02 Apropå det Dille säger, "Jag tror inte att den [Xbox 360] kommer finnas kvar i 10 år"... Haha, ja det hoppas jag verkligen! Då sitter man ju förhoppningsvis med en nextgen-krysslåda som piskar ännu mera ända jämfört med dagens. :) 06/02 Redmac: du älskar ps3 mer än något annat på denna jord ? Du är ju i det närmaste lik en livets ord predikare. ;) 06/02 Ska ni allvarligt börja igen? Skärpning, gå och läs en bok ist. 06/02 haha... elite gamer eller inte, men att det bara är att vänja sig stämmer nog inte riktigt in. problemet ligger i att efter ett par timmars lirande så värker händerna pga hur kontrollen ligger i handen. det är inga större fel på hur den är utformad för... 05/02 Jag måste vara en riktigt elite gamer då, jag har inga problem med någon av kontrollerna. Bara att vänja sig, precis som när du vande dig med att köra med xbox360 kontrollen. Men annars så finns det en lösning http://www.ps3kungen.se/shop/product_info.p... 05/02 Ska damma av ps3:n den dag då en handkontroll som faktiskt passar en normalstor hand når marknaden, tills dess får den nöja sig med att visa Cars på skärmen för grabben under tiden som spelen liras på 360:n... 05/02 He he Tänkte prexis på samma sak.. Han är lite lik åxå.. "Tänkte inte på det..." :P 05/02 Tack för ert stöd! Känns som att man är en ensam röst, när man försöker få ordning på kaoset som föregår här. 05/02
Skicka en rättelse