Som The Witcher-spelen fast med fler valmöjligheter!

I moderna rollspel är det mer eller mindre standard med möjligheten att ragga upp digitala karaktärer för vuxenmys. Cyberpunk 2077 kommer inte bli något undantag. Det framgår i en intervju där quest designer Patrick Mills berättar mer om sexualitet och relationer i spelet.

Mills berättar att det är fritt fram för spelaren att själv definiera sin sexualitet i Cyberpunk 2077. NPC:er kan vara heterosexuella, homosexuella eller bisexuella, vilket innebär att de kommer reagera olika på din karaktär. Vissa av dem kommer alltså inte att vara sexuellt intresserade av dig beroende på om du är kvinna eller man.

När det väl finns ett intresse mellan ditt digitala alter ego och en annan figur i spelvärlden så finns det ytterligare möjligheter för relationen. Du kan till exempel välja att hålla dig till tillfälliga sexuella förbindelser, eller engagera dig i ett enda förhållande som sträcker sig över hela spelet. Dessa långa förhållanden kan dessutom bli "komplicerade".

gääääääsp .. tack för infon .. nu sparade jag 60 euro.. fantasisex och relationer tänker jag inte betala för. 21/06 @kaealy: ja, naket var lite mer liberalt då sen har ghost in the shell varit riktad till en vuxen publik , finns fortfarande adult klassad anime idag som innehåller massa gore och naket i driver. Och det var inget som pressades in på den amerikanska mar... 16/06 Föredrar gtav där dialogvalet är en av tre saker; 50, 70 eller 100. Hoppas på avslappnad strippklubb med extra allt och mina relationer blir nog kortvariga som bäst. Kommer förmodligen spela som vit kränkt man, men även som snöflinga om det är bra tuttf... 16/06 Det gamla vanliga, vilket för mig är att vara tjej och inleda lesbiskt sex. 16/06 Så du säger att det bara var en tillfällighet att all anime i princip innehöll naket, speciellt den som skulle pressas in på den amerikanska marknaden vid den tiden? Jo men visst. 15/06 Finns inget mer pinsamt än den där spelaren som alltid skulle knulla på allt och alla när man spelade rollspel på papper. Nej, det har alltid varit obekvämt och kommer alltid var det. Alla som har lite erfarenhet inom det kommer säga att det är just pre... 15/06 Questen som går ut på att man fixar sin(a) penis/bröst är inte så avlägsna ändå. 15/06 Sex för sexandet skull i spel (vilket ofta är ett försök att sälja mer kopior) brukar inte locka för min egen del, men sex där det finns en story och mening är något jag kan acceptera. Dock får jag lika lite ut av det i ett spel som jag får av det i en... 15/06 Att säga att relationer och sex inte har med pen and paper spelet, eller andra RPG, att göra är konstigt. Det är rollspel. Man spelar en roll. Har man lust att försöka ligga med hela jävla galaxen, så är det helt ok, för det är det du bestämmer att din... 15/06 Fast mangan som den är baserad är på som började 89 var ganska mer naket med mera än animen och allt gick precis enligt kreatören Masamune Shirow's vision där i hans cyberpunk värld var du bara ett skal och sexuella ting var mer fritt. Men Shirow har... 15/06
Skicka en rättelse