Lite skämskudde, många fläskiga tal med löften om en fantastisk framtid, och drivor av trailers och spelinformation. E3 lider mot sitt slut för den här gången och det har blivit dags för FZ-redaktionen att sammanfatta vad vi tyckte var allra bäst från mässan. Nedan ser du våra personliga favoriter.

Joakim Kilman

Trover saves the Universe
Mer Rick and Morty-doftande humor i VR är alltid välkommet. Accounting var ett underhållande första försök, detta kan bli bättre.

Sekiro: Shadows die twice
Dark Souls med samurajer, och en rätt fånig undertitel. Svårt att inte bli nyfiken.

My friend Pedro
Bokstavlig våldsbalett där du kastar dig genom luften, poserar och mördar massor med fiender med diverse skjutvapen. Svenskutvecklat, och ser potentiellt skitkul ut – om kontrollerna får ett bra flyt.

Erik Cedervall

Ghost of Tsushima
Feodala Japan kombinerat med klassisk samurajfilms-vemod. Hur fett som helst.

Metro Exodus
För att större är bättre.

Cyberpunk 2077
Mest för Gustavs och Jockes livereaktioner.

Andreas Eklöv

The Last of Us Part II
Ja vi visste om att detta skulle visas upp, och ja vi har sett korta snuttar från det förr, men jag blev ändå helt hänförd av det som visades upp. Ansiktsanimationerna, de personliga relationerna som kunde skymtas och den fenomenala presentationen parades med spelmekanik som ser ut att ha utvecklats. Jag är kär redan nu, och blir det i närheten av nivån från ettan kommer jag bli helt golvad.

Beyond Good and Evil 2
Här fick vi inte se gameplay, men videosekvensen var ändå galet läcker och handlingen som antyddes med "ondskefulla" Jade mot slutet gjorde mig enormt nyfiken på slutresultatet. Att publiken uppmanades att bistå med innehåll till spelet antyder att det kommer dröja innan spelet når butikshyllorna, men jag är villig att tro på det här.

Wolfenstein: Youngblood
Det här var en titel jag inte hade väntat mig, och jag är lite överraskad över hur sugen jag är på spelet. Att få ta rollen som B.J:s tvillingdöttrar i en inramning som verkligen osar 80-talsestetik (med klara influenser från Blade Runner 2049) och som dessutom kan upplevas i co-op kan bli en förträffligt trevlig upplevelse. Jag vet att Cyberpunk 2077 kommer bli helt fenomenalt bra, men det hade jag väntat mig, och det är just den oväntade aspekten som gjorde Youngblood så minnesvärt för min del.

Mattias Frost

Beyond Good and Evil 2
Jag har ingen relation till originalspelet men kan ändå inte låta bli att frestas av tonen i den läckra CGI-trailern vi fick ta del av under Ubisofts presentation. Humor och värme trängs med livsfara och mörker. Spännande!

Cyberpunk 2077
Efter att The Witcher 3 golvat mig fullständigt längtar jag förstås som en galning efter det här. Trailern i all ära, men det är framför allt att CD Projekt äntligen lyft på locket och börjat snacka om spelet som placerar hype-fjärilar i magen.

Death Stranding
Norman Reedus springer runt med en bebis på magen och undviker osynliga monster. En mystisk kvinna äter av oklar anledning upp en levande larv och.. så där fortsätter det. Jag fattar ingenting men är väldigt nyfiken på denna bisarra soppa som Hideo Kojima kokar ihop.

Frode Wikesjö

The Last of Us: Part II
Jag som många andra kände säkert att The Last of Us inte behövde någon uppföljare, i alla fall inte någon fortsättning på Joel och Ellies historia. Men allt eftersom Naughty Dog visar mer från spelet så bevisar de hur fel jag hade för att överhuvudtaget ha tänkt den tanken.

Sekiro: Shadows Die Twice
FromSoftware och lite Tenchu-vibbar behöver någon egentligen säga något mer? Passar även på att ge en liten eloge till Nioh 2, men då vi inte fick se så mycket av det förblir det en sidnotis just nu.

Ghost of Tsushima
Att hitta ett tredje spel var inte helt lätt då det fanns en hel del bra på presskonferenserna i år. Men Ghost of Tsushima är nog det som klämmer sistaplatsen på listan här. Som en stort fantast av de första Onimusha- och Bushido Blade-spelen har jag länge suktat efter ett spel som detta. Spelet blir nog också anledningen till att jag "tvingas" uppgradera till en HDR tv.

Fredrik Eriksson

Kingdom Hearts III
Som jag älskar den här serien. Jag kan ha skrikit som en liten flicka: "Titta! Det är Elsa i Frost!"

Microsofts presskonferens
Tempo, överraskningar och så Cyberpunk 2077 som final. Så ska det se ut. Och så alla exklusiviteter på det. Plötsligt kändes min Xbox One X som mer än vardagsrumsrekvisita. Crackdown 3 är dock fortfarande ett dåligt skämt, och vi har väntat på punchlinen sedan 2014.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed är inte Assassin's Creed längre, men väl ett actionrollspel. Och färgerna! Det sprakar. Och den grekiska övärlden! Den lockar. Löften om djupdykningar i "Those who came before" och nutidshistorien skrämmer många, men jag blir bara taggad.

Tomas Helenius

The Last of Us: Part II
Att så rått våld kan vara så vackert! Man frågar sig hur mycket kräm det går att krama ur en konsol. Och hur man ska orka spela sig igenom detta helvete på jorden.

Xbox-konferensen
Microsoft dukade fram en bländande show, så full av spelvisningar att vi alla glömde den fortfarande svinviktiga frågan: Vilka stora, nya och exklusiva spel som får folk att välja Xbox One har man i pipen?

Beyond Good and Evil 2
Snyggaste trailern på E3 2018.

Calle Johansson-Sundelius

Cyberpunk 2077
Vi visste redan på förhand att det skulle vinna E3 om det så mycket la av en fjärt och efter att ha sett en timmes gameplay är det svårt att inte köpa en biljett till Hype City. Förlåt, Night City.

Beyond Good & Evil 2
Ett spel jag har noll relation till och helt ärligt var ganska oimponerad av de första 10 minuterna av presentationen, men när de zoomade ut på galaxskala blev det genast intressant. Kan de fylla världen från gatuplan till och med himlen kan det bli stort.

Captain Spirit
Jag förstår att det är en glorifierad PR-kampanj slash demo för Life is Strange 2 men musiken, melankolin och ångesten drabbar mig hårt. Död mamma, drickande pappa och en grabb som tvingas använda sin fantasi för att bearbeta allt. Kan bli de bästa två gratistimmarna i år.

Joakim Bennet

Ghost of Tsushima
Open world med styrd berättelse. Svårmod, humorlöst, blodigt och bländande vackert. Sen är det en ascool period när mongolerna invaderar de japanska öriket!

Cyberpunk 2077
Har ett spel någonsin ägt en mässa så totalt? Jag har till och med kommit över skiftet från tredje- till förstaperson. Nu återstår att se lite gameplay. Hypen var på riktigt, och utannonseringen var den jävligaste, mest underbara trollning jag sett.

Starfield
En superkort förrenderat teaser räckte. Starfield är nästa måstesteg för Bethesda. Nytt ip, ny motor och next-gen-teknik. Jag vill att Beth blir Biowares arvtagare och ger oss upprättelse för Mass Effect Andromeda. Sen kan de börja jaga CD Projekt Red.

Gustav Höglund

Cyberpunk 2077
Jag och Jocke visste knappt hur vi skulle reagera när Phil Spencer blev avbruten och trailern kickade igång. Det är svårt att inte tappa bort sig själv i hypen, men det ser ut att kunna bli det bästa av Deus Ex och The Witcher i samma paket. Kom igen CD Projekt, slå mig av stolen med samma kraft som förra gången!

Ghost of Tsushima
Hur vacker var inte den trailern?! Korsa Tenchu med The Witcher 3 och du får Ghost of Tsushima, ett rollspel helt i min smak. Minimalt gränssnitt, träd som svajar i vinden, stealth - blir matt av tanken. Informationen som kommit frånn mässgolvet skvallrar om ett storslaget spel med tonvis av innehåll.

Sekiro: Shadows Die Twice
Bloodborne är ett av mina absoluta favoritspel. From Softwares nya ser ut att kunna bli precis lika bra, om inte bättre. Hidetaka Miyazaki är bäst i branschen på det han gör, och Sekiro ser ut att cementera det påståendet. Jag förväntar mig kryptisk handling, aggressiva strider och en svårighetsgrad som heter duga.