Tre efterlängtade storspel dominerade omröstningen.

Först avgjorde in läsare vem som vann E3. Därefter var det dags att rösta fram det spel som hade årets bästa E3-trailer. Ni har röstat, vi har sammanställt. Här är resultatet.

Eftersom det fanns så många spel att rösta på så hamnade majoriteten runt 0-1% av rösterna. Fem spel lyckades ta sig precis över den magiska 1%-gränsen:

Resident Evil 2 Remake – 2%

The Division 2 – 2%

Death Stranding – 2%

Battlefield V – 3%

Ghost of Tsushima – 4%

De tre spelen i toppen drog ifrån markant och samlade tillsammans ihop majoriteten av alla röster. Den Playstation-exklusiva vinnaren står dessutom som tydlig, ohotad guldmedaljör. Här är spelen ni tyckte presenterades med allra bäst trailers:

Beyond Good and Evil 2 – 16%

Cyberpunk 2077 – 22%

The Last of Us: Part II – 37%

Last Of Us II ser otroligt imponerande ut. Fantastiska animationer och hög realism-känsla. Edit: Jag bryr mig inte om det är scriptat. Det är svinsnyggt ändå. 17/06 Var ju sugen ett tag på Xbox One X pga att jag har en 4K Oled tv, vilket skulle matcha rätt bra. Men vad ska jag spela då? Nä känns som Microsoft lär börja leverera något snart. Forza får dom hålla hårt i, sen har dom inte så mycket mer att komma med.... 16/06 @saigon: eller så skaffar du xbox game pass. Helt underbart. det är ju mer än 150 spel man kan spela, och det är väldigt många väldigt bra spel. 16/06 Låter som en bra ide. Du har missat många spel som finns billigt nu och de nya spelen håller en hyffsat hög lägstanivå. Fundera inte så mycket på varför, men så här har det sett ut ett bra tag nu och kommer förmodligen att fortsätta. Din backlog kommer... 16/06 Har aldrig spelat Resident Evil tidigare i mitt liv men den trailer fick mig verkligen att bli intresserad :o 15/06 Kraften i ett >>>> HYPE TRAIN >>>> kan inte överskattas :D 15/06 Jag är nästan lite förvånad att Cyberpunk fick så många röster då trailern inte visade speciellt mycket. Jag röstade på Ghost of Tsushima och det tog sig i alla fall in bland de högst placerade spelen. Stackars Crackdown 3 är det enda spelet helt utan... 15/06 Imo Sony gör mediokra spel med bra grafik o gripande historier. Men det är vad jag gillar. Spelar för det mest på PC men kul att ta fram konsolen o spela en gripande story som man minnas. 15/06 Har alltid kört med Xbox av en dålig? vana känns det som, så lite partisk är man ju, men är chockad över hur grymma spel som släpps till PS gång på gång. Microsoft eller vem man nu ska skylla på är ju ljusår efter på den biten. Nån som har lust att förk... 15/06
Skicka en rättelse