För den gameplayfattige.

E3 är över och i vanlig ordning känns det som att det borde ha visats mer gameplay. Tur för dig har utvecklarna bakom undertecknads personliga favorit, Metro Exodus, visat upp lite över 17 minuter av Artyoms äventyr.

Vi får bland annat en titt på vapensystemet och i det även vikten av att ta hand om sitt vapen. Trots att vi till stor del nu befinner oss under himmel, får vi ändå se en hel del trånga och mörka utrymmen.

Pepp!! 18/06 Har inte lirat originalet av Metro 2033 men Redux versionen ska tydligen också vara rejält uppdaterad i grafiken mot hur det såg ut i originalet, + dessa gameplay funktioner implementerade. Är man grafik kåt som jag är det ett måste men annars kanske... 17/06 Hahaha :) Ok, detta kände jag inte till. Så jag lirade tydligen för själviskt med massor av dåliga val i min playthrough. Stakars Artyom. Jag får kamma till mig inför Exodus. 17/06 Nej, om du gjorde lagom många goda dåd i spelet så fick du en happy ending där Artyom överlever. Fanns både bad och good ending. Bad Ending dog han och då fick Ana ta hand om deras Son helt själv där hon berättar om Artyoms hjältedåd osv. Good ending... 17/06 Roligt att folk verkar positiva av klippet. Själv har jag slutat titta på gameplay och screenshots i största möjliga mån för spel jag redan vet jag kommer att köpa för att undvika alla former av spoilers, stora som små och på så sätt kunna gå in i spele... 17/06 @xtrem11: Exakt! 17/06 Spelade igenom dom två första spelen igen nyligen och vill så gärna lira detta! Men 2 minuter in i videoklippet kom jag på mig själv att jag vill inte se mer av spelet.. jag vill spela det själv o uppleva allt det där själv för första gången! Har fått... 17/06 Kommer faktiskt heller inte ihåg, dags och spela om last light igen eller rättare dags båda två innan 22 februari Är det bara det? Då känns det inte riktigt värt och skaffa "redux" om man har orginalet redan. 17/06 Längtar galet mycket efter nya Metro: Exodus. En tanke och kanske en SPOiLER om ingen lirat spelen.. Minns jag helt galet men dog inte Artyom i slutet av Metro: Last Light? Man smällde ju av en stor jäkla bomb i slutet som honom och drogs med? Blev så... 17/06 Är det verkligen någon skillnad på vanliga och redux förutom grafiken? Hoppas man lever 22 februari :D 17/06
Skicka en rättelse