Endast för förbokare.

Fallout 76 ska släppas den 14 november. Releasen kommer föregås av betatestning, meddelar Bethesda. I en beta-FAQ hittar vi ett par intressanta detaljer, exempelvis att Xbox One-spelare blir först ut att testa hur det hederliga gamla Fallout-namnet gör sig som onlinerollspel. Betan kommer också släppas till PS4 och pc (via Bethesda.net – det står inget om Steam). När den kan tänkas dyka upp är okänt i skrivande stund.

Trist nog för dig som tänkt använda betan för att få en tidig uppfattning om Fallout 76 är något för dig kan vi meddela att den inte kommer vara gratis tillgänglig. Enda chansen att få en nyckel är genom att förboka spelet.

Skicka en rättelse
Äckligt. 19/06 @InsaneSharky: Det som suger för er konsollspelare är att det kommer troligen vara krav på Gold/PS+ för att ens kunna spela det. 19/06 Jag gör allt min spelande på boxen och är en kräsen spelare, jag avskyr vad de gör med fallout 76 med online bs. Om spelat hade varit ordinarie single player med möjlighet till coop så hade jag inte haft några problem med det. Jag är nog den enda som... 19/06 Bethesda har varit i säng med Microsoft sen Fallout 3, om ni kommer ihåg GFWL floppen. Sen dyker dom upp på deras presskonferenser också. Konsollspelare är mindre "kräsna" också när det kommer till spel, speciellt yngre som inte vet bättre. Så det är... 19/06 Jaha, ett MMo typ, eller? Har inte spelat nån av de, men faktiskt glimtat på Conan lite. När jag hörde att man skulle vara multiplayer, och försöka döda varandra osv...så kände jag den varningen för BR. Men nu är jag inte insatt i nån av de, men du har... 19/06 När ska denna hysterin med "beta" sluta? Ofta så är "beta" idag bara ett demo, med den lilla tråkiga asterisken att utvecklare kan skylla dålig gameplay på att det "bara är en beta" i hopp om att lura folk till köp. 19/06 Va? Det har inget med BR att göra. Det är Bethesdas version av överlevnads spel likt Rust, Conan och Ark. 19/06 Nja. Tror spelet blir mera som Conan. Det finns ju quests och grejer. 19/06 Battle Royal fast Bethesda. Kommer kanske prova 19/06 Ska bli spännande detta! Använder min kostnadsfria förbokning till att få svar på i fall de lyckats! edit: 13:37 19/06