Att göra när det regnar.

Militärsimulatorn Post Scriptum vill göra din eventuellt regniga semester lättare att uthärda. Releasedatumet är nu spikat, och den 18 juli lanseras spelet på Steam.

Post Scriptum är en lagshooter med simulatorambitioner. Det krigas under andra världskriget och ambitionen är att ge en autentisk och historiskt korrekt upplevelse. "Hög inlärningskurva" används som säljpitch – det säger en del om ambitionen.

28 euro kostar den billigaste versionen på Steam.

Tack till cb99 för detta #nyhetstips!
Inte alls, har väl klämt +20h över två veckoslut och vad den lilla gruppen åstadkommit är häpnadsväckande. Redan spelbart och större spelbar yta än man kan tro. Har under dessa sessioner med runt 3--5 spelkompisar råkat ut för kanske tillsammans totalt... 22/06 Det är en smakfråga. Battlefield är mer fast paced action. Sjukt vackert och bra ljud. Men jag blir less BF spelen rätt snabbt. Ett spel som Arma 3, trots alla brister har jag ändå lagt 5x mer tid på det. Föredrar nog det mer realistiska gameplayet. För... 22/06 @Deschain: Genom att ens jämföra de två så förstår man ju hur lite koll du har. PS är ett realistiskt spel, bf kan du jämföra med cod istället, de är mer lika varandra oavsett om bf har fordon. 22/06 10 spänn på att detta spelet kommer ha större spelarbas än battlefield v om 5 år. Inte för att Battlefield v kommer bli dåligt utan för att Dice konkurrerar ut sina egna spel med flit för att folk ska köpa nästa spel i serien. Med andra ord så kommer... 21/06 Jag har fått stuka skräck att höra en siren när man är på ett öppet fält springa till närmaste skydd. De enda som är dåligt ljudmässigt ljust nu är Shermans låter som gräsklippare som åker runt. Spelet ser fantastiskt bra ut men som du säger så behövs... 21/06 Skulle vilja påstå att det har potential men optimering osv behövs och sånt tar ju tid. Just nu är squad 1 år före på alla fronter förutom flygplans delen men har för mig att det är på ingång också? Hur som helst 2 underbara spel. Ljudet i post scriptum... 21/06 Post Scrotum om du frågar mig. 21/06 Jag tyckte det har varit förvånadsvärt bra redan nu. Och då fick vi endå inte spela senaste builden. Visst hade den buggar, men inte 1,5-2 års release buggar. 21/06 1,5-2 år till full release! 21/06 Point taken! :) 21/06
Skicka en rättelse