Du har hela helgen på dig.

I helgen körs öppen betatestning av The Crew 2. Servrarna slog upp portarna klockan 10 i dag, och det är således fritt fram att känna på Ubisofts svulstiga open world-racer, trevligt nog på alla plattformar (PS4, Xbox One och pc via Steam och Uplay).

Betan rullar hela helgen och avslutas måndag den 25:e. Info om hämtning har du här, eller så så gör du så här:

  • Xbox One: Go to the Games menu and search for The Crew 2 Open Beta.

  • PS4: Go to the Playstation Store and search for The Crew 2 Open Beta.

  • Uplay PC: Start Uplay PC launcher, The Crew 2 Open Beta will be available in your Free Games list.

  • Steam: Launch Steam, search for the The Crew 2 Open Beta product page and click on “Play now” to download the Open Beta to your library.

The Crew 2 släpps den 29 juni.

Det enda som var roligt var att cruisa på vattnet eller nosdyka från 4000 meters höjd, blir nog ett köp om det reas ut för jag gillade friheten trots allt. 22/06 @pappakenoo: Gå in i menyn där du byter delar på bilarna, sen trycker du på knappen för "Pro settings" (Back knappen på kontrollers). Där finns generella inställningar för klassen av fordon, som kan ändras direkt och gäller för allt med samma klass (str... 22/06 Vart görs detta? Har letat runt överallt i inställningarna tycker jag men det enda jag hittar är automatic/sequential transmission.. 22/06 Hahaha, kvällens bästa garv. :) Tack. Har tankat ner betan till Steam o tänker testa det om det är något för mig. Har inte lirat det första spelet i serien. Just nu håller jag på med Vampyr som växer mer o mer för mig. Combaten och styrningen av Dr. Rea... 21/06 @SID 6.7: kan ju tipsa om att tweaka inställningarna för TC, ABS, ESP, och Slide help. Bilarna är alldeles för stela med allt maxat. Jag brukar köra med: TC = 50-75% Beroende på bil ABS = full, finns inga fördelar med att låsa upp framhjulen vid inbroms... 21/06 Åh, måste man ha en cpu som inte är tio år gammal?! Sjukt! 21/06 Tycker detta är ett suveränt bra open world lir. Världen är verkligen enorm, detta måste vara den största kartan jag någonsin sett i ett spel. Föredrar bilfysiken från Forza Horizon, men denna fungerar också när man kört ett par lopp och vant sig. 21/06 Du kommer att bli besviken :) 21/06 OJ.. testar :) 21/06 @Myran22: Plus att det är dåligt optimerat och ser inte ens speciellt snyggt ut. Nej, NFS Payback är mycket bättre än detta om man nu ska jämföra dåliga spel. 21/06
Skicka en rättelse