Titeln dök upp som hastigast på LinkedIn.

Enligt sajten Vg247 ska en anonym Rockstar-utvecklare ha listat en hittills okänd pc-version av Red Dead Redemption 2 i sin LinkedIn-profil. Texten har sedmera försvunnit, men en skärmbild sparades och den relevanta informationen kan du se nedan:

Red Dead Redemption dök som bekant aldrig upp på pc, men det finns egentligen inte mycket som talar för att det skulle vara en ihållande trend. Många av Rockstars spel annonseras för pc först en stund senare – till exempel dök Grand Theft Auto V upp på pc först ett och ett halvt år efter sin ursprungliga release.

@Metroid: Som jag fattade det inkluderade den källan du angav inte någon digital försäljning ö.h.t, vilket klart gör att det blir helt fel siffror. Statistik kan man som sagt bevisa precis allt med, så länge man väljer att använda sig av data som passar... 26/06 Jag vidarebefodrade bara vad jag hade läst. Har du källor på att det är felaktigt? Jag har nämligen bara sett dessa siffror hittills. Uppdatering: Jag kollade själv. Det står 5 000 000 - 10 000 000 på SteamSpy. Inte direkt någon exakt vetenskap, men en... 26/06 @Metroid: Fast det var du som kom med det påståendet. Nåväl, både Sweclockers och deras källa "Marketwatch" har i vilket fall som helst tokfel. :) 26/06 Det är inte något som jag har hittat på. Rikta kritiken åt rätt håll :) https://www.sweclockers.com/nyhet/25497-grand-theft-auto-v-ar-det-mest-inkomstbringande-spelet-nagonsin 26/06 Ja, det är väl få företag som inte vill tjäna mer pengar liksom, att inte släppa RDR2 på PC vore ett tjänstefel utan dess like. Tror de insåg sitt misstag när de såg hur bra det faktiskt sålt på pc sidan den här gången. Om inte, så lär Sony och Microsof... 26/06 @Chomag @Metroid: Ja, det handlar snarare om minst 10% bara på Steam. Runt 2% är bara trams. 26/06 @Chomag: japp och vad jah såg senast så säljer gtav fortfarande en hel del på pc. På konsolsidan gissar jag att marknaden dött. Det är självjlart att red dead redemption 2 släpps på pc. Frågan är bara när. Att revolver eller redemption inte kom till pc... 26/06 @Metroid: Var ju en artikel här för ett tag sen där GTA V sålt 10 miljoner ex, ENBART PÅ STEAM. Så den lögnen om 2.1% går vi inte på. :) 25/06 Obliviously :D Du menar nog "obviously", vitt skilda ord dock =) 25/06 Varför bryta en tradition? Jag köpte till båda PS3 och PC. Obliviously fungerade den taktiken. 24/06
Skicka en rättelse