Tusentals uppdateringar och ett omarbetat manus.

Larian Studios har i dagarna låtit meddela sina framtida planer för det massiva rollspelet Divinity: Original Sin 2, som dryga året efter släppet på pc nu också är på väg till konsol. I samband med nysläppet har utvecklarna passat på att göra några rejäla omtag, bland annat för att tighta till spelets endgame, men det bjuds även på en del nyheter.

Det omfattande arbetet har bland annat utmynnat i att över 150 000 ord (en typisk tegelstensroman) adderats till spelets manus och att ytterligare 130 000 ord ska ha skrivits om. Tusentals uppdateringar ska ha gjorts baserat på feedback från spelare och striderna har balanserats ytterligare för att säkerställa en mer följsam upplevelse.

Du som redan äger spelet sedan tidigare kommer att kunna ladda ner Divinity: Original Sin II Definitive Edition utan extra kostnad när det lanseras i augusti till både pc och konsol. Fler detaljer kring vad den nya utgåvan innehåller hittar du på spelets kampanjsida på Kickstarter.

Spelar på Xboxet och jävlar vad bra spelet är. Spelade 1an på PC och gillade det skarpt och läst om 2an, årets spel mm mm. Men nu när jag testa själv! Jisses vad bra! Gillar även Feedback NPC som är ett nytt sätt att få in feedback på spelet. 25/06 Själv tappade jag intresset i Pillars 2. Gillar verkligen inte stridssystemet. För min del ska det antingen vara omgångsbaserat med full kontroll, eller så ska det vara action orienterad realtidsstrid. Realtidsstrid med paus är ett mellanting som inte... 24/06 @toern: Jag tappade intresset har inte spelat klart första spelet. Så faktiskt lite osäker på detta. Ska nog testa Pillars först. Älskade Torment men hade nog mina Planescape glasögon på mig minst halva spelet. 24/06 Jag började just spela det - kanske vänta? Problemet ettan hade var ju också slutbiten, då man nästan tappade intresset. 24/06 Om du gillar omgångsbaserade rollspel som tar lång tid att spela igenom, absolut. Tonen är lite mer humoristisk än en del andra spel som t.ex. Pillars of Eternity. Men det är ett riktigt bra rollspel oavsett. Här är FZ recesion https://www.fz.se/recensi... 24/06 Finns redan ute på Game Preview på Xboxen sedan en tid tillbaks. Värt att skaffa? 24/06 Har drygt 120 timmar i spelet. Tempot i spelet blev konstigt i slutdelen. Det är en av sakerna de jobbat på att fixa till uppdateringen. Blir antagligen en omstart med nya karaktärer när Definitive Edition släpps. 24/06 Alltid kul med gratis uppdateringar. :) 24/06 Då är det ingen panik med det spelet! 24/06 Haha vilken timing. Jag satt igår och ojjade mig själv över att den låg i min Galaxy och samlade damm. Då blir det nya tag i Augusti! 24/06
Skicka en rättelse