Spelregissör Adam Badowski: Jag hatar frågan.

Fans som förväntar sig att stöta på Ciri från Witcher-spelen i Cyberpunk 2077 riskerar att bli besvikna. Trots att en scen från The Witcher 3 hintar om att Ciri flera gånger besökt andra världar – däribland en som, åtminstone till beskrivningen, påminner starkt om Cyberpunk-världen, så ser utsikten att hon faktiskt skulle dyka upp, rätt dyster ut.

När CD Projekt Reds medgrundare Marcin Iwinski och spelregissören Adam Badowski intervjuades av Polygon stod det snart klart att frågan om Ciris vara eller icke vara kanske hade ställts en gång för mycket:

I hate this question, säger Badowski. [...]“We are not joining universes, and I know that there are a lot of fans on the team and they would like to have Ciri in the game. But I am totally against it

Måhända fanns det en tanke om att Ciri skulle göra ett gästsspel samtidigt som manuset till The Witcher 3 skrevs, eller så kanske det visar det sig att Adam Badowski helt enkelt försöker förbrylla oss. En sak är åtminstone klar – det dröjer ett tag till innan vi själva kan besöka Cyberpunk 2077 och ta reda på hur det egentligen ligger till.

Skicka en rättelse
Tycker det var kul med inslag av Final Fantasy XV grejer och en karaktär i en sidoquest i AC Origins. Så varför inte en sidoquest med Ciri i Cyberpunk? Jag tycker bara det skulle vara sjukt roligt. 25/06 Det har inte med att man har "kärat ner sig i en låtsaskaraktär." att göra, utan mer att Ciri faktiskt pratade om Cyberpunk-världen i Witcher 3 som har gjort att man vill kunna se glimten av Ciri i Cyberpunk för att kunna koppla dem. Varför prata om Cyb... 25/06 Förstår reaktionen. Varför fan skulle någon få för sig att ställa den till att börja med? 25/06 @Ahris: Du menar att witcher spelen inte har haft sina mindre seriösa stunder? Jag kan komma på flera stycken, men det gör inte tonen i spelet mindre allvarlig. Själv hade jag gärna sett Ciri ha något litet sidouppdrag bara som en kul grej. Det skadar... 25/06 Gillar att ni klippte bort underdelen av bilden. https://imgur.com/gallery/y1llV3B (Fråga inte hur jag visste om den här bilen..) 25/06 Med tanke på vad Ciri säger om var hon gömde sig skulle jag bli grymt besviken om hon inte dök upp i Cyberpunk. Snacka om att kasta bort en gyllene möjlighet. 24/06 Molly Millions finns säkert med som ett flört med Gibson, även om han inte direkt är imponerad av spelet, 24/06 Hade räckt om hon var med som ett easter egg bara. 24/06 En cameo är helt ok för min del, men inte mer. Det tycker jag de kan ge de som verkligen vill ha med henne, subtilt och inte uppenbart så ^^ 24/06 Håller med, vill inte se Ciri i Cyberpunk. Däremot kan jag tänka mig ett spel i Witchervärlden med henne i huvudrollen. 24/06