Följ med bakom kulisserna på det redan älskhatade onlinerollspelet.

Under E3-kaoset släppte Noclip den andra delen av sin Bethesda-dokumentär och medan den första fokuserade på studion och dess historia djupdök denna i skapandet av Fallout 76. Spelet som klyvt spelvärlden i en sida som redan nu hatar dess onlinefokus medan den andra som är försiktigt optimistisk.

När vi snackade med Pete Hines om Fallout 76 berättade han om svårigheten i att kommunicera om spelet, balansen att avslöja tillräckligt mycket för att ge folk en klar bild utan att samtidigt spoila allt. Vilket blir extra komplicerat då funktioner kan komma att både uppfinnas och skrotas under tiden det tar att skriva pressmeddelandet.

Skicka en rättelse
Det känns som att dokumentären är lite av ett försvarstal för ett spel som få har efterfrågat. Elder Scrolls 6 har säkerligen fått stå tillbaka för Elder Scrolls Online och jag tycker att det är en tråkig utveckling när det sprider sig till andra spel. 26/06 vänta är starfield en twist på fallout där det utspelas i samma universum bara att visa flydde till rymden!?!?!?!?!??!?! https://youtu.be/gi8PTAJ2Hjs?t=2135 !?! 25/06 Samma motor men modifierad enligt dem själva. Sen om det blir flipp eller flopp är lite för tidigt att säga. 25/06 "Det ska vara som fallout 3 annars är det inget riktigt fallout!" :D 25/06 Med samma motor som Fallout 4 kommer detta spelet floppa sönder. Om ett online FPS-lir ska klara sig behöver det en bra mycket bättre smooth gameplay än deras motor. 25/06 Nej, om man tittar första delen i dokumentärserien (som släpptes innan E3) så säger dom det tydligt att de skulle släppa den här delen precis efter E3. 25/06 24 till 30. https://youtu.be/gi8PTAJ2Hjs?t=26m28s 25/06 Hur jag tänkte? Jag tänkte att de antagligen släpper dokumentären nu istället för när spelet kommer ut i avsikt att få folk att släppa samma högafflar som @Godofcheese nämnde i sin kommentar här ovanför. 25/06 Jag tillhör de som var besvikna och negativa mot FO76 men ärligt talat så har jag börjat bli allt mer nyfiken. Jag är givetvis fortfarande skeptisk men det anser jag nog ganska hälsosamt. Jag kan jämföra det lite med mitt första intryck av Overwatch;... 25/06 "Saker ska bannemig vara som dom alltid varit!" Tänk om detta blir hur bra som helst! Jag ser i alla fall fram mot det. Att spela tillsammans med någon eller några andra förhöjer alltid upplevelsen ett par steg i min mening. Det gör spelen mer levande... 25/06