Calle är smått exalterad av den senaste läckan.

Jag måste erkänna att jag varit lite besviken över de hittills visade fienderna i Spider-Man till Playstation 4, varför envisas man till exempel att ha med en sådan tråkmåns som Vulture? Men, röstskådisen Chris Jai Alex (som spelar Rhino) råkade försäga sig i en intervju och avslöjade därmed att Otto Octacius, Dr Octopus eller Doc Ock för nära och okära, kommer att dyka upp i spelet.

Klippet där tungan slant har efter detta tagits ner från Yotube (men den korta sekvensen finns sparad här) men om du vill veta mer hur utvecklarna resonerat kring skurkurvalet kan du se vår intervju med Bryan Intihar, creative director på Insomniac Games.

Nu blev suget att läsa om Superior Spider-Man stort!

@Ercarret: Tack för svar :) Spindelmannen var DEN serietidningen förutom Judge Dredd som jag följde när det begav sig :) 28/06 @Mirage: Det var några år sedan jag läste den så jag minns inte alla detaljer, men nej, det hände verkligen. Ingen alternativ berättelse. Jag har för mig att Doc Ock hade tillgång till Parkers alla minnen, vilka så småningom återskapade Parkers medvetan... 27/06 @Ercarret: Tack för infon! :) Jag gillade aldrig Doc Ock själv, tyckte han var tråkig. Hur återställer man att Parker dog eg? Eller gjorde dem det som en sidostory som "kunde" ha hänt, och så gick vanliga storyn vidare? Jag har inte tålamod för serietid... 27/06 @Mirage: Allt är tillbaka till det normala nu (har jag för mig), men ja, det var en story från några år sedan. Doc Ock var döende, men lyckades precis innan han dog byta kropp med Parker. Det gjorde att han blev Spindelmannen och Parker dog, och Superio... 26/06 Färg Goblin är också hyfsat trist, i mitt tycke. Venom är dock en favorit, men alltid sett Dock Ock som ärkefienden. 26/06 @redruM: Venom är "ny" jämfört med klassikerna Green Goblin och Doc Ock. Har inte hängt med i serien sedan tidigt 90-tal, säger ni att Peter dog och Doc Ock nu är Spider-man??? 26/06 Green goblin är väl ärkefienden men värsta fienden är väl Venom? 26/06 Fick lära mig för cirka 25 år sen att Green Goblin var hans värsta fiende och de har jag klammrat mig fast vid sen dess. 25/06 efter Superior Spider-Man kan jag nog tycka att "Doc ock" ändå gick förbi Green Goblin, visst att han dödade gwen men Doc dödade ju och tog över självaste Peter Parker! Men faaaan vad taggad man är 25/06 Ja googlar man på "spiderman worst enemy" så säger alla Green Goblin. 25/06
Skicka en rättelse