Ny co-op-fest mot zombier i görningen?

Utvecklarna bakom co-op-klassikern Left 4 Dead och det mindre populära Evolve håller nu på att anställa folk för en ”globally-known franchise”.

Detta enligt en jobbansökan där ovanstående nämns samt att personerna kommer arbeta med ”vår moderna FPS-motor” och ”med competitive FPSs”. Det är såklart svårt att inte få tankarna att gå till ett nytt Left 4 Dead då beskrivningen passar som handen i handsken.

Att Turtle Rock håller på att arbeta med ett nytt spel kommer däremot inte som en överraskning. De berättade redan år 2016 att de håller på att utveckla ett dark fantasy co-op FPS. Om det nu är samma spel i fråga är ännu oklart.

Skicka en rättelse
Håller med. Det är ju inte left 4 dead iallafall med tanke på ordvalet. Kan det vara nåt från Microsoftmed tanke på deras expansiva utveckling? 03/07 Ohhh dayofdefeat hade jag mycket roligt med, passar bäst som en mod dock. 02/07 Day of defeat comeback tack. 02/07 Left 4 undead confirmed 02/07 Jag är inte så säker, tror snarare Valve jättegärna arbetar med Turtle Rock faktiskt då de har en hel del historia bakom. Två av nyckelpersonerna i Turtle Rock kommer nämligen från Valve tidigare. De anställdes av Valve pga deras grymma jobb på moddar... 02/07 Well det med left 4 dead 3 har funnits och synts i mappar på valves kontor precis som half life 3 har funnits när alliance vann TI när dom körde matcherna/gruppspelet innan dom kom in i arenan(året då alliance vann) 5 år sedan så 2013? ish Detta betyder... 02/07 Det stämmer att Left 4 Dead är Valve ägt. Det år som nämns i artikeln, 2016, då Turtle Rock skall ha pratat om att de jobbar på "dark fantasy competitive fps" var samma år som Valve anställde Tristan Reidford publicerade en guide för hur man importerar... 02/07 "med competitive FPSs" nog vet jag det vart en liten esportscen i left4dead, men det vart ju ingen skicklighet och spelarbasen vart en minoritet. Så jag tror inte det är left 4 dead. nästan bergis det inte är det om jag ska vara helt ärlig. Det är väl... 01/07 Svårt att tro det är ett nytt L4D då Valve äger dem rättigheterna. 01/07 Evolve: Third times the charm Re:Evolved Valve äger L4D, troligen så vill valve inget med Turtle Rock att göra efter deras fiasko med Evolve och deras kärlek med 2K. 01/07