Kan man köra pc från soffan? Såklart. Vilken dum fråga.

Emil och Jonas på SweClockers har jagat en grym gamingupplevelse för vardagsrummet sedan tidernas begynnelse. För pc då, såklart. Samt, helst med både handkontroll och mus/tangentbord.

Under hösten knåpade båda ihop egna lapboards med IKEA-hyllor och märkliga importerade tangentbord. Nu är det dags för utvärdering, med resultat 35 minuter (!) nördtungt snack om hur du gör gamingstation i vardagsrummet.

Nyfiken på komponentlistor och mer information? Klicka dig vidare till artikeln hos SweClockers.

Skicka en rättelse
@eld: Beställde en sån och steam link på rean. Hoppas den är bra 😀 02/07 https://assets.pcmag.com/media/images/403331-valve-steam-controller-top.jpg 02/07 Jag som bara tittade på Prisjakt... tackar :) 02/07 På steam såklart! https://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/ 2 Euro för enheten, 10-14 Euro för frakt. Runt 200 sek. 02/07 Oj är den så billig. Jag måste ha tänkt på någon annan lösning, för den där är ju helt klart prisvärd. // edit: Var finner du den så billig? Billigast jag kan hitta är 348 kr. 02/07 @conthox: Också ett bra förslag! Men har man inte en gammal pc kostar steam link ca 200 kr inkl frakt just nu. 02/07 Jag blev intresserad av en sådan couchmaster, ser riktigt nice ut. Måste bara skaffa nytt grafikkort, men ett sådant kostar ju det med. Eller använder sin gamla dator som en streaming-dator och logga in med samma Steam-konto på båda. Då kan du köra spel... 02/07 Eller så köper man en steam link och streamar från sin vanliga speldator. Om man inte vill lägga mer pengar. Dom är på rea nu. 02/07 Jag kör couchmaster vilket är väldigt bekvämt idag, dock med trådat mekaniskt tangentbord pga input delay. Dock skulle jag kunna tänka mig gå fullt trådlöst när Corsair släpper sin variant (K63?). Jag har datorn i vardagsrummet numera, med HDMI till för... 02/07 jag slutade med olika brädor eller bord - ett tangentbord i knäet, datormusen på en stor bok bredvid (typ A4 eller större), blir mera bekvämt för mushanden. Alla andra lösningar tycker jag att vinkeln/höjden blir för obekvämt. Det funkar kanske inte för... 02/07