Var med och återuppbygg en medeltida by från grunden.

Kingdom Come: Deliverance delade kritikerkåren, först och främst för buggar en masse. Warhorse erkände att de hade velat ha mer tid för att putsa spelet, men har nu också siktet inställt på framtiden och flera story-dlc:er. Först ut är From the Ashes på torsdag som du ser i trailern ovan.

An entirely new type of adventure! You have an opportunity to participate in building a new village from the ground up and experience first-hand what it was like to create a new settlement.

Japp, som du ser och läser är det något väldigt annorlunda som väntar den här gången. Vi ska, i rollen som Henry, leda återuppbyggnaden av Pribyslawitz från grunden, fatta beslut och se den blomstra. Sällan har en expansion av ett spel varit lika bokstavlig.

På GMG också, och jag köper det hellre där så man får en Steam-nyckel. 06/07 @Dunder GOG har för 30% nu https://www.gog.com/game/kingdom_come_deliverance 06/07 Japp, spelet blev köpt och spelas redan. Positiv överaskelse än så länge, även om jag inte lagt mer än ett par timmar än. Tyvärr förköpte jag mig lite den här gången, 10+ nya spel att lägga till i den redan stora backloggen... Ja, det var 50% för mig... 06/07 Vart är det 50%? Steam har bara 30% :( 05/07 @Chormag https://media.giphy.com/media/3o85xtLX7zCyeeWGLC/giphy.gif Så om en månad eller så, kom tillbaka å säg vad du tycker :) 05/07 @Sillage: Tack för svaret. Får väl slå slå till nu medans det är 50% rea. :) 04/07 @Chormag: Ja de har jobbat på rätt bra med att städa bort buggar, det kommer nog alltid att finnas mindre buggar i stora spel som dessa men inget som förstör ens upplevelse. Jag verkligen gillar KCD, då det inte är så handhållande som Skyrim tex, man... 04/07 @Sillage: Har haft spelet på min radar länge men har velat vänta lite tills utvecklarna filat bort de skarpaste kanterna. Har fått för mig att spelet är lite som Betshedas rpg's, men med en mycket bättre story och karaktärer som inte är totalt hjärndöda... 04/07 Fantastiskt spel, längtar efter denna DLC! 03/07 Helt klart värt att köpa, om du gillar rpg spel som ger dig en utmaning. Vet inte hur det är buggmässigt nu, men då jag spelade, lite efter spelet släpptes, så förstördes min upplevelse inte alls. Då spelar jag på PC versionen. 03/07
Skicka en rättelse